پیوند اصلاحات و کارگزاران برای تصرف مجلس
هدف کرباسچی، تشکیل یک مجلس بدون دردسر برای دولت تدبیر
حزب کارگزاران و اصلاحات به فکر تشکیل یک مجلس معتدل (نه یکدست اصولگرا و نه یکدست اصلاح طلب) هستند، مجلس معتدلی که تمایلشان بیشتر به هاشمی و به نوعی اطاعت گوی آقای هاشمی باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرماه، حاجیان، کارشناس مسائل سیاسی و امور بین الملل در پاسخ به این سوال که چرا لیست انتخاباتی اصلاح طلبان توسط کرباسچی (مفسد اقتصادی)، تهیه و معرفی شده است گفت: کرباسچی دبیر کارگزاران سازندگی است و به نوعی کارگزاران سازندگی حزب آقای رفسنجانی است و تفکر هاشمی رفسنجانی هم یک تفکر سرمایه داری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرماه,با توجه به این که نگاه رفسنجانی از سال ۱۳۶۸ به کشور و اقتصاد، نگاه سرمایه داری برگرفته از غرب بود، کرباسچی هم که دبیر حزب هاشمی است همین نگاه را دارد، حتی در زمانی که کرباسچی عضو شورای شهر و شهردار تهران بود، اختلاس زیادی صورت گرفت چون این فرد خرج ها و بذل و بخشش های زیادی انجام داده بود و به خاطر اختلاسی که انجام داد، درگیر دادگاه و شکایت شد و با وساطت هاشمی رفسنجانی، تبرئه شد، بنابر این تفکر این گروه، یک تفکر سرمایه داری است.یک پیوندی بین حزب کارگزاران با اصلاح طلبان در انتخابات ۹۲ در حمایت از دکتر روحانی صورت گرفته است، روحانی منتسب به هاشمی رفسنجانی است و هم حزبی کرباسچی است اما اینان چون فاقد یک پایگاه اجتماعی بودند، متصل به اصلاح طلبان شدند تا به نوعی پایگاه اجتماعیشان هم تامین شود.
,طیف کرباسچی، طیف تکنوکرات اند؛ کسانی که معتقدند که ما باید بیشتر روی مباحث مالی، پولی و مدیریتی کار بکنیم.
,تکنوکرات یا فن سالارها کسانی هستند که می گویند خیلی نباید آرمان گرایی فکر بکنیم و برنامه ها باید بر طبق تخصص حرکت بکند، تکنو کرات ها می گویند لازم نیست خیلی در بحث های دینی، اخلاقی و آرمانی ورود پیدا کنیم و آن ها را در مسایل مدیریتی دخالت بدهیم نوع تفکر آنها این است.
,بنا بر این تکنوکرات ها یا فن سالارها افرادی اند که خیلی نگاه آرمانی به مسایل نداشته و بیشتر تخصصی عمل می کنند. اینها پیوندشان با اصلاح طلبان در سال ۹۲ تکمیل شد و در انتخابات پیروز شدند و الان هم در تلاش اند تا در انتخابات مجلس شورای اسلامی ورود کرده و از همین طیف نمایندگان مردم انتخاب شوند.
,بنا بر این تحلیلی که در این خصوص می توان زد این است که امروز پیوند اصلاحات و کارگزاران برای تصرف مجلس است. در ادامه با سخنان این کارشناس سیاسی همراه هستیم
,خبرماه: به چه دلیل کرباسچی در پی تشکیل مجلسی شبیه مجلس پنجم است؟
, خبرماه,چون در مجلس پنجم هاشمی رفسنجانی مسوول بود و حالتی بود که در آن هم اصولگراها و هم اصلاح طلبان بودند و رییس مجلس پنجم ناطق نوری بود و تصور آن ها، این است که در آن محلس تعاملشان بیشتر بود.
,آن ها به فکر تشکیل یک مجلس معتدل (نه یکدست اصولگرا و نه یکدست اصلاح طلب) هستند، مجلس معتدلی که تمایلشان بیشتر به هاشمی و به نوعی اطاعت گوی آقای هاشمی باشد و به دست و پای آن ها خیلی نپیچند و در راس، منویات هاشمی رفسنجانی را اطاعت کنند و خیلی دردسرساز نباشد. لیست انتخاباتی را نیز کرباسچی به این دلیل معرفی کرد تا یک مجلسی به وجود بیاید که دردسرساز برای دولت تدبیر و امید نباشد.
,خبرماه: دادگاه کرباسچی به کجا رسیده است؟
, خبرماه,کرباسچی محکوم به فساد مالی و توزیع بیت المال بین خیلی از افراد و مدیرهای خود شد، حکم هم برای وی بریده شد اما با حمایت هاشمی رفسنجانی، حکم سنگینی برای کرباسچی بریده نشد و عفو رهبری هم به وی تعلق گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه