فرمانده حوزه مقاومت ولیعصر (ع) شهر کاکی:
نفوذ کلید واژه ی دشمن در انتخابات آتی مجلس خواهد بود
اسکندری گفت: نفوذ کلیدواژه ی دشمن برای دخالت در انتخابات پیش رو به منظور پیشبرد اهداف خود است و هوشیاری نهادهای قانونی و بصیرت ملت می توانند تا حدود زیادی سد راه نفوذ دشمن در رسیدن به اهداف شوم خود باشند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی عبدالله اسکندری فرمانده حوزه مقاومت ولیعصر (ع) شهر کاکی در نشست منتظران موعود بسیجیان پایگاه امام خمینی (ره) با اشاره به اهداف کلان انقلاب اسلامی در عصر حاضر و لزوم توجه به تحقق این اهداف گفت: انقلاب اسلامی ملجاء ملت های آزاده ی دنیا و پشتیبانی قابل اعتماد برای کسانی است که مورد ظلم و ستم قرار گرفته اند، بنابراین صیانت و پاسداری همه جانبه از این آرمان بزرگ رسالتی دینی و انقلابی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,وی افزود: دشمن برای مقابله با این انقلاب از هیچ ترفند و توطئه ای فروگذار نخواهد کرد.
,اسکندری با اشاره به انتخابات آتی مجلس خبرگان و شورای اسلامی و تلاش دشمن جهت نفوذ در آن گفت: عرصه انتخابات ،اگر با حضور با بصیرت ملت همراه نباشد می تواند به جای اینکه میدانی برای تثبیت اهداف و منویات نظام و انقلاب به شمار رود، چالش برانگیز نیز باشد.
,وی تلاش دشمن بویژه امریکا برای ورود عناصر خود به مجلس را نقطه ی چالشی انتخابات دانست و تصریح کرد: نفوذ کلیدواژه ی دشمن برای دخالت در انتخابات پیش رو به منظور پیشبرد اهداف خود است و هوشیاری نهادهای قانونی و بصیرت ملت می توانند تا حدود زیادی سد راه نفوذ دشمن در رسیدن به اهداف شوم خود باشند.
,اسکندری با اشاره به تاثیر حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات هفت اسفند، رای به تثبیت نظام و حاکمیت است و کسانی که دل در گرو سربلندی ایران اسلامی دارند باید در این آزمون بزرگ حضور یابند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه