روزنامه اصلاح‌طلب، سپاه را به داعش تشبیه کرد؛

گریه سرباز آمریکایی اشک اصلاح‌طلبان را در آورد!

گریه سرباز آمریکایی اشک اصلاح‌طلبان را در آورد!
اگر به تحلیل این روزنامه اکتفا کنیم، می‌توانیم عملکرد تمامی نیروهای نظامی دنیا را به داعش و صحنه‌های پیاده‌شده توسط آنان تشبیه کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، پس از کانال تلگرامی مجمع اصلاح‌طلبان، این‌بار نوبت روزنامه‌ی قانون بود که انتشار تصاویر جدید سربازان آمریکایی را زیر سؤال ببرد و در تحلیلی عجیب نحوه‌ی دستگیری آنان توسط سپاه را به جنایات داعش تشبیه کند!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, پس از کانال تلگرامی مجمع اصلاح‌طلبان، این‌بار نوبت روزنامه‌ی قانون بود که انتشار تصاویر جدید سربازان آمریکایی را زیر سؤال ببرد و در تحلیلی عجیب نحوه‌ی دستگیری آنان توسط سپاه را به جنایات داعش تشبیه کند!,

تحلیل‌گر روزنامه قانون با طرح این سؤال که «سربازی جوان که پشت‌گرم به ابرقدرت شماره یک جهان و آن ناوشکن‌ها و غول‌های دریایی و هوایی است، با چه احساسی و در چه شرایطی به گریه افتاده است؟» به نحوه‌ی دستگیری آنها از سوی نیروی دریایی سپاه اشاره کرد و نوشت: «نوع برخورد و به زانو نشاندن آنان با دست‌های نهاده بر پشت سر... برای آن جوان می‌توانست یادآور شباهت صحنه با صحنه‌های اسیران آمریکایی و اروپایی با لباس نارنجی و دست نهاده بر پشت گردن در صحنه اعدام داعش باشد که لحظاتی بعد گردن‌شان بریده می‌شد یا تیر خلاص دریافت می‌کردند.»

, «سربازی جوان که پشت‌گرم به ابرقدرت شماره یک جهان و آن ناوشکن‌ها و غول‌های دریایی و هوایی است، با چه احساسی و در چه شرایطی به گریه افتاده است؟», «نوع برخورد و به زانو نشاندن آنان با دست‌های نهاده بر پشت سر... برای آن جوان می‌توانست یادآور شباهت صحنه با صحنه‌های اسیران آمریکایی و اروپایی با لباس نارنجی و دست نهاده بر پشت گردن در صحنه اعدام داعش باشد که لحظاتی بعد گردن‌شان بریده می‌شد یا تیر خلاص دریافت می‌کردند.»,

 

,

, ,

 

,

قانون در حالی این تحلیل آبکی را در روزنامه خود منتشر کرده که نگارنده‌ی آن فاقد اطلاعاتی درست در زمینه‌ی نحوه‌ی دستگیری نیروهای نظامی و غیرنظامی متجاوز به حریم جغرافیایی یک کشور می‌باشد. در همه جای دنیا چنان‌چه عده‌ای از مرزهای سرزمینی و یا حریم دریایی و هوایی یک کشور عبور کنند، نیروهای مسلح آن کشور سریعا خاطیان را دستگیر نموده و مراتب را به مسئولین مربوطه گزارش می‌دهند. روزنامه قانون انتظار دارد مثلا وقتی یک عده نظامی، آن هم آمریکایی‌هایی با سابقه‌ی تجاوز به حریم دریایی کشور، از حدود خود خارج، و وارد آب‌های سرزمینی ایران شدند، نیروهای مسلح با ملاطفت و مهربانی از آنها خواهش کنند که لطفا از جای خو تکان نخورید و بفرمایید موقتا در بهترین هتل شهر اقامت کنید تا إن‌شاءالله در اسرع وقت به موضوع شما رسیدگی شود!

,

اگر به تحلیل این روزنامه اکتفا کنیم، می‌توانیم عملکرد تمامی نیروهای نظامی دنیا را به داعش و صحنه‌های پیاده‌شده توسط آنان تشبیه کنیم؛ چرا که همه‌ی کشورها از چنین روش‌هایی برای دستگیری خاطیان، خصوصا متجاوزان نظامی استفاده می‌کنند. حال آنکه این روزنامه و دوستان زنجیره‌ای آن، هیچ‌گاه تهدیدهای نظامی آمریکایی‌ها علیه ایران را محکوم نکرده و به سربازان کشوری که جنایات زیادی در منطقه و سایر نقاط جهان مرتکب شده، دلداری می‌دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه