معاون اشتغال استاندار خراسان رضوی خبر داد؛
تحقق ۸۴٫۴ درصد درآمدهای استان طی ۱۱ ماه سال جاری
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان رضوی از تحقق 84.4 درصدی وصول درآمدهای استان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، رضا جمشیدی با بیان اینکه درآمد مصوب استان در سال ۹۲، هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان می باشد؛ گفت: از این مبلغ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای مالیاتی و ۱۴۷ میلیارد تومان نیز مربوط به درآمد های غیر مالیاتی می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
وی با اشاره به اینکه بررسی آمار درآمدهای استان در طی ۱۱ ماه گذشته نشان از وصول هزار و ۱۵۸ میلیارد تومان درآمد دارد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵٫۷ درصد رشد را نشان می دهد؛ افزود: با توجه به رشد ۴۵ درصدی درآمدهای مصوب وعلیرغم رشد ۲۵٫۷ درصدی درآمدهای وصولی خراسان رضوی نسبت به سال گذشته، استان با عدم تحقق ۱۵٫۶ درصدی وصول درآمدها در این بازه زمانی مواجه بوده است.
,,
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان رضوی در ادامه میزان درآمدهای مالیاتی وصول شده استان در طی ۱۱ ماه گذشته را، ۹۹۸ میلیارد تومان دانست و خاطر نشان کرد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۲۵٫۹ درصد رشد دارد.
,,
جمشیدی افزود: این میزان درآمد مالیاتی نشان دهنده ی تحقق ۸۰٫۷ درصدی سهمیه ی مصوب یازده ماه ی استان می باشد.
,,
وی گفت: میزان درآمدهای وصولی غیر مالیاتی استان در این مدت ۱۶۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۲۴٫۴ درصد رشد مواجه شده است.
,,
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان رضوی این میزان وصول درآمد در بخش غیر مالیاتی را ۱۸٫۳ درصد بیشتر از سهمیه ی یازده ماه ی استان دانست و تصریح داشت: در بین دستگاه های اجرایی وصول کننده ی درآمدهای غیر مالیاتی به ترتیب نیروی انتظامی، ادارات کل تعاون، ثبت اسناد، کار و رفاه اجتماعی، گمرکات، پزشکی قانونی و آموزش و پرورش بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده اند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه