امام جمعه موقت سمیرم:
انتخابات نقطه عطف مردم سالاری دینی در انقلاب اسلامی است
امام جمعه موقت سمیرم گفت: انتخابات نقطه عطفی در انقلاب اسلامی مبتنی بر مردم سالاری دینی است؛ انتخابات یک وظیفه و تکلیف برای تعیین سرنوشت و اداره غیرمستقیم کشور توسط مردم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سجاد زینعلی در گفت و گو با خبرنگار سمنا با تقدیر از حضور بابصیرت و باشکوه مردم سمیرم در ۲۲ بهمن، اظهار کرد: ملت ما زمان شناس و آگاهانه حتی در سردی هوا و در زیر بارش برف با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند تا آخرین لحظه و در تمام لحظات پای ارزش های خود ایستاده اندد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا ,وی انتخابات را صحنه بعدی افتخار آفرینی ملت ایران دانست و گفت: اصل شرکت در انتخابات و انتخاب درست با رای به نامزدهای اصلح، موضوعی قابل اهمیت در ماندگاری انقلاب است.
,امام جمعه موقت سمیرم افزود: انتخابات نقطه عطفی در انقلاب اسلامی مبتنی بر مردم سالاری دینی است؛ انتخابات یک وظیفه و تکلیف برای تعیین سرنوشت و اداره غیرمستقیم کشور توسط مردم است.
,وی تاکید کرد: اصل شرکت در انتخابات و انتخاب درست با رای به نامزدهای اصلح قابل اهمیت در ماندگاری انقلاب هستند، لذا امام (ره) فرمودند مجلس از طبقه ای باشند که محرومیت و مظلومیت مستضعفان جامعه را لمس نمایند و در فکر آنها باشند؛ نه از سرمایه داران و زمین خواران و غرق در لذات و شهوات که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمی توانند بفهمند.
,حجت الاسلام زینعلی در ادامه تصریح کرد: نفوذ آفت بزرگی است و هدف اصلی دشمن از نفوذ در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری کشور مقابله باروح انقلابی گری ایران اسلامی است که ملت پیروز ایران هرگز فرصتی را برای تهدید و توطئه دشمنان نخواهند داد.
,وی افزود: کاندیدای مجلس دوره دهم برای حضور در این صحنه می بایست از هرگونه شایعه پراکنی و تفرقه انگیزی دوری کرده و با اخلاق سالم به دنبال جذب اعتماد ملت باشند و از هرگونه تخطی از قانون نظام جمهوری اسلامی دوری کنند.
]
ارسال دیدگاه