به منظور بازدید از طرح های تولیدی و صنعتی سواحل مکران؛

تا ساعاتی دیگر ؛ ابتکار" وارد کنارک می شود

تا ساعاتی دیگر ؛ ابتکار" وارد کنارک می شود
معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به منظور بازدید از طرح‌های توسعه منطقه مکران به چابهار سفر می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا بزی مدیر حفاظت محیط زیست کنارک در گفت و گو با طلوع کنارک، اظهار داشت: هواپیمای حامل خانم معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تا ساعاتی دیگر در بندر کنارک به زمین خواهد نشست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طلوع کنارک,

وی افزود: خانم "ابتکار" پس از ورود به شهرستان کنارک به منظور بازدید از طرح های صنعتی و تولیدی و پروژه‌های در دست اجرا به چابهار سفر می کند.

,

مدیر حفاظت محیط زیست کنارک، گفت: بازدید از طرح توسعه بندر شهید بهشتی و اسکله شهید کلانتری و کلنگ زنی طرح ساخت پنل های خورشیدی از مهم ترین برنامه های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست است.

,

وی تصریح کرد: بازدید از طرح‌های توسعه سواحل مکران، محیط زیست و مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه ابتکار به استان است.

,

بر پایه این گزارش، در این سفر، رئیس سازمان حفاظت  محیط‌ زیست کشور در جلسه شورای اداری چابهار شرکت می‌کند و در پایان به سؤالات خبرنگاران و رسانه های خبری پاسخ می‌دهد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه