حاشیه های انتخاباتی آشتیان؛
احتمال عدم حضور کاندیدای مطرح آشتیانی در انتخابات مجلس
در حالی که دو نامزد از آشتیان در انتخابات خبرگان رهبری حضور دارند ولی احتمال نداشتن کاندیدایی مطرح از این شهرستان در انتخابات مجلس بسیار زیاد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر آشتیان، انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان آشتیان با معنای خاصی همراه است چرا که از گذشته تا به امروز رقابت بین آشتیان و تفرش و اکنون فراهان، بسیار داغ بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , سفیر آشتیان, سفیر آشتیان, ، انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان آشتیان با معنای خاصی همراه است چرا که از گذشته تا به امروز رقابت بین آشتیان و تفرش و اکنون فراهان، بسیار داغ بوده است.,,
نکته ای که به عنوان برگ برنده همیشه در میان نامزدهای مختلف برقرار بوده، تعداد هرچه بیشتر کاندیدا در شهرهای رقیب است چرا که اگرچه رقابت های حزبی و سیاسی کمتری در محافل انتخاباتی آشتیان، تفرش و فراهان مطرح می شود ولی همیشه بازار رقابت های شهرستانی در این سه منطقه گرم بوده است.
,,
اگرچه هنوز از تأیید و یا رد صلاحیت بعضی از نامزدهای انتخابات مجلس خبرهای ضد و نقیضی شنیده می شود ولی وحدت زود هنگام رخ داده در شهرستان آشتیان و کنار رفتن یکی از افراد مطرح قبل از شروع ثبت نام ها و رد صلاحیت احتمالی دیگری، موجب قوت گرفتن این شائبه است که شاید از شهرستان آشتیان هیچ کاندیدای دانه درشتی در انتخابات مجلس حضور نداشته باشد.
,,
بعد از زمزمه های عدم تأیید صلاحیت کاندیدای مطرح آشتیانی و البته رقیب دیرینه اش، به یک باره عرصه برای عرضه اندام بسیاری دیگر باز شده تا حدی که یکی از کاندیدای جوان ثبت نامی از شهر تهران نیز نشستن بر صندلی سبز مجلس را از منطقه ثلاث راحت تر دیده و درخواست انتقال به این حوزه را داشته است.
,,
اما نکته قابل توجه دیگر در خصوص رد صلاحیت این دو نماینده اسبق مجلس این است که حتی نامزدهای دیگر باقی مانده برای جذب حامیان آشتیانی این دو نفر تلاش بسیار می کنند که حتی زمزمه های تلاش برای جذب نظر یکی از پزشکان محبوب این شهرستان برای چند نماینده وجود دارد.
,,
در خصوص بازار دید و بازدید های شبانه انتخاباتی هم شرایط بسیار پر رفت و آمد پیگیری می شود و تقریباً هر دو یا سه شب یکی از منازل مسکونی شهر و روستاهای اطراف میزبان طرفداران نامزدهای مختلف است.
,,
جذب آراء مردم آشتیان به فاز جدیدی در تبلیغات نیز منجر شده و رفتارهای خارج از عرفی که سابق بر این در این منطقه دیده نشده بود هم واردات این انتخابات است؛ مانند پخش سر رسیدای منقش به تصور کاندیدا در میادین شهر و حتی توزیع غذا در میان مردم که نظارت هرچه بیشتر حوزه های مسئول را می طلبد.
,,
در حوزه های انتخابی دیگر نیز حضور نامزدهای آشتیانی به چشم می آید؛ دو نفر در حوزه تهران و در حوزه های قم و اراک هم هر کدام یک نامزد از شهرستان آشتیان دارند که احتمال حضور آنها در مجلس نیز بسیار بالا به نظر می رسد.
,,
اما در خصوص انتخابات خبرگان رهبری هم می توان به حضور دو نامزد آشتیانی در میان پنج نفر نهایی اشاره کرد که هر دو شانس خوبی برای نشستن بر دیگر صندلی مهم کشور دارند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه