اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چک‌ ایرلاین‌ها وصول نشد

چک‌ ایرلاین‌ها وصول نشد
مدیرکل شرکت فرودگاه‌ها با بیان این‌که ممکن است فرودگاه‌ها در پسابرجام گلوگاه توسعه کشور باشند، گفت:‌در حالی که چک ایرلاین‌ها وصول نمی‌شود یکی از ایرلاین‌های بدهکار با پول شرکت فرودگاه‌ها برای خرید هواپیما اقدام کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمت‌الله مه‌آبادی با بیان این‌که فرودگاه‌های ما ممکن است در پساتحریم گلوگاه‌های توسعه کشور باشند، اظهار کرد: بنابراین اگر در دوران جدید بین‌المللی با اجرای برجام دست به اقدامات سریع در حوزه توسعه زیرساخت‌های فرودگاهی نزنیم؛ فرودگاه‌های کشور حتما گلوگاه‌ توسعه کشور و استفاده از فرصت‌های پساتحریم خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 وی با بیان این‌که یکی از انتظارات و دستاوردهای ما در دروان پسابرجام باید توسعه سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از آن برای رونق اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی باشد٬ افزود: اغلب تحلیلگران اقتصادی معتقدند برای رسیدن به نرخ ۸ درصدی رشد اقتصادی و دستیابی به رشد مناسب اشتغال، هیچ گریز و راهکاری جز سرمایه‌گذاری خارجی نیست.

وی همچنین با اشاره به چالش عدم وصول مطالبات شرکت فردگاه ها از شرکت‌های هواپیمایی، اظهار کرد: در صورت عدم وصول مطالبات شرکت فرودگاه‌ها به دلیل تورم سالانه توان مالی شرکت هر سال ۲۵ درصد کاهش می‌یابد، بنابراین تقسیط بدهی ایرلاین‌ها در ۴ سال عملا سوی برای ما ندارد.

وی تصریح کرد: امسال با هدف جلوگیری از رشد مطالبات شرکت از خطوط هوایی، توافقاتی با ایرلاین‌ها برای پرداخت مرتب هزینه‌های جاری و پرداخت تدریجی بدهی‌های معوق آنها در فضای دوستانه صورت گرفت اما آنها به هیچ یک از توافقات خود پایبند نبودند و چک آنها وصول نمی‌شود.

وی گفت: یکی از ایرلاین‌های خصوصی ۴۲ میلیارد تومان به شرکت فرودگاه‌های کشور بدهکار است و در همین شرایط برای خرید هواپیما اقدام می‌کند٬ در واقع با پول شرکت فرودگاه‌ها هواپیما خریداری می‌کند. همچنین یکی از ایرلاین‌های خصوصی صراحتا اعلام می‌کند توان پرداخت بدهی شرکت فرودگاه ها را ندارد. این شرکت ورشکسته است بنابراین شرکتی که بدهی آن بیش از سرمایه آن است ورشکسته تلقی می‌شود و باید اموال شرکت مربوطه به حراج و به طلبکار واگذار شود.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه