10 روز تا آغاز برگزاری انتخابات 7 اسفند:

همایش آموزشی ناظرین خواهر شبکه نظارت مه ولات برگزار شد

همایش آموزشی ناظرین خواهر شبکه نظارت مه ولات برگزار شد
همایش آموزشی ناظرین خواهر شبکه نظارت شهرستان مه ولات، 10 روز تا آغاز برگزاری انتخابات 7 اسفند ماه با حضور ناظرین، سرناظرین و ناظرین مسئول برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، رئیس دفتر هیئت نظارت بر انتخابات شورای نگهبان شهرستان مه ولات درهمایش آموزشی ناظرین خواهر شبکه نظارت این شهرستان که در سالن بصیرت اداره آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: همانگونه که در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی حضوری چشمگیر و دشمن شکن داشتند، در روز ۷ اسفند نیز مردم با حضور پرشور خود در پای صندوق های رای مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و دشمنان خواهند زد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

حسین عبدالله زاده بر بی طرفی همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات نسبت به کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری تاکید کرد و افزود: به دلیل جایگاه و اهمیت شورای نگهبان وظیفه اعضای نظارت انتخابات در این خصوص سنگین تر است و ما به عنوان ناظرین شورای نگهبان ضمن رعایت بی طرفی و عدم موضع گیری له یا علیه کاندیداها، وظیفه خود را که همان نظارت بر صحت برگزاری انتخابات است، به نحو احسن انجام خواهیم داد.

,

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: از همه اعضای شبکه نظارت بر انتخابات شهرستان مه ولات انتظار میرود نسبت به قانون انتخابات و شرح وظایف خود تسلط کامل داشته باشند تا در روز ۷ اسفند در هنگام اخذ رای و یا شمارش آراء هیچ گونه مشکلی ایجاد نشود.

,

در این جلسه نکات آموزشی مربوط به وظایف هیئت نظارت در حین اخذ رای و در هنگام شمارش آراء مطرح شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه