در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛
یادواره 175شهید غواص و شهدای دانشگاه پیام نور خراسان رضوی برگزار شد
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت سبزوار گفت: شهدا با ایستادگی در برابر استکبار آنها را بهزانو درآوردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار،سرهنگ پاسدار امینالله مظلوم در یادواره 175 شهید غواص و شهدای دانشگاه پیام نور بابیان اینکه شهدا نزد خداوند جایگاه ویژهای دارند اظهار داشت: برگزاری یادوارهها به این خاطر است که تذکری برای ما باشد تا جانفشانی و رشادتهای شهدا را از یاد نبریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,وی با اشاره به اینکه عزت،افتخار و اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران مرهون خون شهدا است تأکید کرد: قدرت ایمان رزمندگان در 8سال دفاع مقدس سبب پیروزی اسلام شد.
,مظلوم به اتحاد ابرقدرتهای شرق و غرب در جنگ 8ساله در برابر ایران اشاره کرد و افزود: ابرقدرتهای شرق و غرب برای جلوگیری از گسترش روحیه انقلابی و فراگیر شدن انقلاب اسلامی سعی در از بین بردن نظام جمهوری اسلامی ایران داشتند.
,فرمانده سپاه ناحیه مقاومت سبزوار با اشاره به دستگیری ملوانان ارتش آمریکا در خلیجفارس تصریح کرد: زانو زدن نیروهای آمریکایی نشان از پوشالی بودن قدرت آنها است.
,همچنین رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در این مراسم با بیان اینکه تازگی یاد و خاطره شهدا را باید در جامعه حفظ کنیم ابراز داشت: حفظ ارزش ها و انتقال آن به نسل بعد از جمله وظایف ما در محیط های دانشگاه است.
,داورنیا ادامه داد: دریافت پیام شهدا توسط جامعه دانشگاهی سبب خواهد شد تا در تمام زمینه های از جمله علم و اخلاق به نقطه مطلوب برسیم.
,گفتنی است در ابتدای مراسم ساختمان آموزی دانشگاه با مساحت 2400مترمربع در دوطبقه مشتمل بر 6آزمایشگاه و 12 اتاق آموزش با هزینهای بالغبر 15میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
,همچنین کتابخانه دیجیتالی دانشگاه با بیش از 12هزار جلد کتاب در اختیار دانشجویان دانشگاه قرار گرفت.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه