در آستانه انتخابات/
اسامی و زندگی نامه علمای کاندید مجلس خبرگان در خراسان رضوی
اسامی و مشخصات 7نفر از کاندیدای شورای خبرگان رهبری که توسط جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز معرفی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز اقدام به ارائه فهرست مشترک برای انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری کردند. که در این فهرست ۷ نفر در خراسان رضوی معرفی شدند. که اسامی آنان با زندگینامه به شرح ذیل است؛
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,آیت الله حسن عالمی
, آیت الله حسن عالمی,ایشان در خانواده ای از تبار روحانیت دیده به جهان گشوده و تربیت شدند. دوره مقدماتی تحصیلی را نزد مرحوم پدر که از عالمان عصر خود بود، گذراندند. در سال ۱۳۴۰ به مشهد مقدس هجرت و در حوزه ی علمیه به فراگیری دروس مقدمات و سطح در محضر اساتیدی چون ادیب نیشابوری و صالحی پرداختند. پس از واقعه ۱۵ خرداد ۴۲ به واسطه شهید بزرگوارهاشمی نژاد در جریان فکری امام خمینی (ره) قرار گرفته و با حرکت انقلابی مردم همراه گردیدند.
,ایشان در سال ۱۳۴۸ به قم هجرت و از درس اساتید برجسته ای نظیر حضرات آیات عظام میرزا هاشم آملی، وحید خراسانی، سبحانی، نوری همدانی، تقدیری، سید رضاصدر و حسن زاده آملی استفاده کردند. همچنین به موازات رشد علمی و معنوی به خیل مردمی مبارزه با رژیم ستم شاهی پیوستند.
,پس از پیروزی انقلاب اسلامی و فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر سازندگی کشور و آبادی روستاها در جهاد سازندگی سبزوار مشغول خدمت به محرومین و روستاییان شده و با آغاز دوران دفاع مقدس در جمع سنگرسازان بی سنگر حضور یافتند. از سال ۶۹ تا ۷۲ مسئولیت حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد سازندگی قم به ایشان واگذار شد. در همان سالها اضافه بر تحصیلات تکمیلی درس خارج به تدریس سطوح مقدمات و عالی حوزه اهتمام کردند.
,از سال ۷۲ توفیق خدمت در جهاد سازندگی خراسان را پیدا و پس از ادغام وزارت خانه های جهاد سازندگی و کشاورزی هم در همین کسوت در جهادکشاورزی خراسان بزرگ حضور داشتند. این ایام هم، درس و مدرس ادامه داشته و درس خارج فقه «احکام آب»و «احیا اراضی اموات» ایشان در حوزه علمیه مشهد برقرار بود. ایشان در دوره سوم و چهارم مجلس خبرگان توفیق خدمت داشته و در این ادوار با مشارکتی فعال در کمیسیون های پاسداری و حراست از ولی فقیه، اصل ۱۰۷ و ۱۰۹ قانون اساسی و کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس خبرگان حضور داشتند. در سال ۸۳ با حکم رهبر معظم انقلاب به عنوان نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی منصوب گردید.همچنین با حکم معظم له مسئولیت نمایندگی ولی فقیه و حاکم شرع در «هیات واگذاری و احیا اراضی» و نمایندگی ولی فقیه و ریاست «شورای مرکزی احیا زکات» به ایشان واگذار شد.
,تلاش ایشان در امر غذای حلال جمهوری اسلامی ایران، به پیشبرد این مهم و تدوین و تصویب استاندارد حلال جهانی مطابق فقه مذاهب اسلامی انجامید.
,دانش نامه اسلامی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، از دیگر دستاوردهای علمی ایشان است. کتاب های الاالافصاح فی استنباط الاحکام المیاه، احیا اموات، گفتارهایی از نهج البلاغه و تفسیر سوره یوسف از تالیفات در دست انتشار ایشان است. در حال حاضر درس خارج فقه ایشان با موضوع «اطعمه و اشریه» در حوزه علمیه تهران برقرار است.
,زندگینامه آیت الله سید احمد حسینی خراسانی
, زندگینامه آیت الله سید احمد حسینی خراسانی,ایشان فرزند میرزا عرب، به سال ۱۳۳۸ در روستای فجرآباد از توابع شهرستان شیروان متولد شدند و تحصیلاتشان را تا ششم ابتدایی به طور جهشی در زادگاهشان ادامه دادند. استاد که از خاندان سیادت و از نوادگان مرحوم آقا سید حسن (از سادات جلیل القدر و مورد احترام و مراجعه مردم) بودند، با تقاضا و پیشنهاد جمعی از اهل دیانت در سال ۱۳۵۳ وارد حوزه علمیه آیه ا.. العظمی سید محسن حکیم شهرستان شیروان شدند و با توجه به استعداد خدادادی و تلاش و جدیت فوق العاده خیلی زود به عنوان شاگرد ممتاز مورد توجه استادان و مسئولان حوزه قرار گرفته و بارها مورد تقدیر و حمایت واقع شدند.
,در سال ۱۳۵۵ به حوزه علمیه مشهد مقدس هجرت نمودند و در جوار حرم مطهر حضرت رضا (ع) عالم خاندان رسالت علیه السلام از محضر استادان برجسته و بزرگوار آن حوزه از جمله حضرات آیات حاج میرزا علی آقا فلسفی رضوان ا.. علیه و حضرت آیت ا.. مرتضوی و آیت ا.. رضازاده بهره ها بردند و همزمان در حوزه علمیه و دانشگاه فردوسی مشهد مشغول تدریس شدند با آغاز جنگ تحمیلی و حضور در جبهه های دفاع از دین و کشور در جنگ های نامنظم که توسط مقام معظم رهبری دام ظله الشریف و شهید عالی مقام دکتر چمران مدیریت میشد و دیگر جبهه های نبرد انجام وظیفه نمودند و در شهریور ۱۳۶۴ با مشورت و تشویق اساتید بزرگوارشان به حوزه علمیه قم هجرت نمودند و در آن حوزه بزرگ شیعه، تحصیلاتشان را در رشته معقول و منقول ادامه دادند و از محضر استادان بزرگ حوزه علمیه قم همچون حضرات آیات عظام وحید خراسانی دام عزه و شیخ جواد تبریزی رضوان ا.. علیه و علامه حسن زاده آملی و جوادی آملی و دیگر بزرگان حوزه علمیه قم به تدریس مشغول شدند و با تدریس سطح عالی سرانجام با مشورت و تشویق برخی از اساتید بزرگوارشان به تدریس خارج فقه و اصول پرداختند. یک دوره درس خارج اصول استاد به مدت چهارده سال به طول انجامید و اکنون دومین دوره خارج اصول را مشغول هستند و مدت ۱۶ سال است که تدریس خارج فقه را ادامه می دهند.
,استاد حسینی خراسانی دارای آثار و تألیفات و مقالات فراوانی است که پنجاه و شش مقاله را در مجلات تخصصی علمی پژوهشی و مجموعه آثار در کنگره ها به چاپ رسانیده اند.
,زندگینامه آیت الله سید احمد علم الهدی
, زندگینامه آیت الله سید احمد علم الهدی,ایشان فرزند مرحوم آیت الله حاج سید علی علم الهدی از سادات آل شهید و از نسل مرحوم سید مهدی شهید و نسل سی و پنجم امام صادق (ع) می باشند.
,در دهم شهریور سال ۲۳ در شهر مقدس مشهد به دنیا آمدند. از سال ۳۸ در حوزه علمیه مشهد به تحصیل مقدمات و ادبیات عرب در محضر ادیب نیشابوری دوم و دیگر اساتید مشغول شد و سطح فقه و اصول را در حضور اساتیدی همچون آیات بزرگوار حاج سید احمد مدرس یزدی، حاج شیخ مرتضی شاهرودی، مشکینی و فیض گنابادی نیز گذراند. ایشان فلسفه ی اسلامی (مشتمل بر الهیات بالمعنی الاعم و الهیات بالمعنی الاخص) و یک سلسله مباحث عرفان نظری را نیز نزد آیت الله بلخی در طی ۴ سال تلمذ نمود و در درس خارج فقه مرحوم آیت الله العظمی میلانی به مدت هفت سال مقداری از کتاب زکوه و تمام کتاب خمس و پخش عظیمی از بیع و تجارت را خوانده و خارج اصول را در محضر آیت الله العظمی حاج شیشیخ علی فلسفی به مدت ۵ سال از بحث ترتیب تا پایان اصول علمیه و آیت الله العظمی وحید خراسانی مقداری از مباحث الفاظ را بهره برد و تا اجتهاد پیش رفتند. در دوران تحصیل طی سخنرانی در استانهای مختلف به تبلیغ نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) می پرداختند و از این رو تحت تعقیب دستگاههای امنیتی شاهنشاهی بود.و چند بار دستگیر و یا ممنوع المنبر شدند. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و از سال ۱۳۵۹ تا مرداد ۱۳۶۱ مسئولیت کمیته انقلاب اسلامی منطقه ده تهران را عهده دار و پس از مدتی به عضویت شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران درآمدند. آیت الله علم الهدی از سال ۱۳۶۱ در کنار آیت الله مهدوی کنی و آیت الله باقری اقدام به تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) نمود و به مدت ۲۳ به عنوان عضو هیات علمی و در سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه فعالیت داشتند .
,ایشان در دوران فعالیت دانشگاهی خود در رتبه ی دانشیاری، راهنمایی و مشاوره و داوری بیش از ۲۰ عنوان پایان نامه ی ارشد و دکتری را عهده دار بود.
,آیت الله سید احمد علم الهدی در فروردین ۸۴ با حکم آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان امام جمعه شهر مقدس مشهد انتخاب شدند.
,در جریان فتنه سال ۸۸، در اجتماع عظیم مردم در میدان انقلاب تهران در روز نهم دی ماه به سخنرانی پرداختند. ایشان نماینده دوره قبل مردم استان در مجلس خبرگان رهبری بوده و هم اکنون مشغول تدریس خارج فقه در حوزه علمیه مشهد می باشند. ۱۲ کتاب تالیفی و ۳ کتاب ترجمه ای و ۶ مقاله ی علمی از دیگر تلاش های ایشان می باشد.
,مقام معظم رهبری طی دستوری رسیدگی به امور فرهنگی حاشیه شهر مشهد را در شهریور ۹۳ به ایشان محول فرمودند که در این زمینه خدمات خوبی آغاز گردید و منجر به حضرت آقا گردیده و آیت الله محمذ محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری، در مراسم افتتاح پروژه های حاشیه شهر مشهد فرمودند(خوشبختانه ایشان با دست خالی و همکاری دیگر مسئولان این شهر اقداماتی را در این حوزه انجام دادند که خوشبختانه امروز شاهد بهتر شدن وضعیت حاشیه شهر مشهد هستیم، امیدوارم این اقدامات افزایش پیدا کند و شاهد بهتر شدن این اوضاع باشیم). جهت آشنایی بیشتر با ایشان می توانید به سایت Alamolhoda.com مراجعه فرمایید.
,زندگینامه آیت الله دکتر محمدهادی عبدالخدائی
, زندگینامه آیت الله دکتر محمدهادی عبدالخدائی,ایشان در سال ۱۳۱۷ در مشهد مقدس متولد شدند. پس از ورود به حوزه علمیه، سطوح عالی را نزد والد معظمش آیت الله حاج شیخ غلامحسین تبریزی (ره) امام جمعه فقید مشهد و همچنین آیات حاج شیخ هاشم قزوینی، حاج شیخ کاظم دامغانی، و حاج شیخ مجتبی قزوینی تلمذ نمود و درس خارج را از محضر آیت الله العظمی میلانی (ره) در مشهد و آیات عظام مرحوم داماد و حاج میرزا هاشم آملی دزر قم بهره گرفتند. همچنین موفق به اخذ درجه دکترای فلسفه و کلام از دانشگاه تهران گردیدند و به عضویت هیئت علمی دانشگاه۹ فردوسی مشهد درآمدند. دکتر عبدالخدایی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، همراه با خاندان مبارز عبدالخدایی در تهران و سایر نقاط کشور به سخنرانی های روشنگرانه پرداخته و در پاریس به خدمت امام راحل(ره) شرفیاب شدند.
,ایشان پس از انقلاب برای سه دوره از جانب مردم مشهد بعنوان نماینده مجلس شورای اسلامی انتخاب گردیده و قریب به ده سال ریاست کمیسیون آموزش عالی مجلس را بر عهده داشتند. همزمان نیز به مدت چهار سال عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای پژوهشهای علمی کشور بودند. سپس بعنوان سفیر و نماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی در واتیکان قبول مسئولیت نموده و در جلسات متعدد با پاپ و کاردینالهای مسیحیت به تبیین دیدگاه های متعالی اسلام نسبت به موضوعات جهان معاصر پرداختند که نشان لیاقت و فضیلت به ایشان اهدا گردید. پس از مراجعات در دانشگاه فردوسی مشهد و حوزه های علمیه مشغول به تدریس شدند. در خلال این مدت علاوه بر ریاست دانشکده علوم قرآنی، همراه با جمعی از اساتید فرهیخهته دانشگاه، موسسه آموزش عالی حکمت رضوی را تاسیس و خود ریاست هیئت موسس را به عهده گرفتند. همچنین علاوه بر سخنرانی های متعدد علمی و ارائه مقالات در کنگره ها و سمینارهای داخلی، در مجامع علمی و فرهنگی بین المللی مانند یونیسکو، یونیدو و بین المجالس شرکت نموده و در دانشگاه های مختلف جهان از جمله ایتالیا، فرانسه و اسپانیا حضور فعال داشته و به تدریس در کالج اسلامی جاکارتا پایتخت کشور اندونزی و ارائه کنفرانس در دانشگاه های این کشور پرداختند. از ایشان علاوه بر کتب متعدد، مقالات مختلفی به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی و ایتالیاییدر مجلات علمی داخلی و بین المللی نشر یافته است که برخی از آنها از سوی جشنواره های علمی کشور حائز رتبه برتر گردیده است. ایشان هم اکنون، همراه با افتخار به خدمت در آستان مقدس ثامن الحجج(ارواحنا له الفدا)، مسئولیت هایی چون عضویت در شورای عالی فرهنگی آستان قدس، هیئت امنای دانشگاه علوم اسلامیرضوی، هیئت مدیره بنیاد پژوهش های اسلامی و هیئت تحریریه مجله مشکات را بر عهده دارند. همچنین عهده دار مدیریت مدرسه علمیه جعفریه و تدریس در جامعه المصطفی العالمیه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشند.
,زندگینامه آیت الله سید محمد سعیدی
, زندگینامه آیت الله سید محمد سعیدی,ایشان فرزند عالم والا مقام و مجاهد نستوه شهید آیت ا.. سعیدی (ره) هستند. والده ماجده آیت ا... سید محمد سعیدی نیز از خاندان مرحوم میرزای شیرازی (صاحب فتوای مشهور تحریم تنباکو) هستند.
,شهید سعیدی و همسرش پس از ازدواج برای ادامه تحصیل به قم آمدند و تا سال ۱۳۴۴ در آن شهر بودند. سپس به منظور فعالیت های تبلیغی به تهران می آیند. ایشان در سال ۱۳۳۰ در شهر قم به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی را در قم و تحصیلات دبیرستان را در تهران گذراند. پس از شهادت پدر بر طبق وصیت ایشان به همراه دیگر برادران به کسوت طلبگی در آمد. ایشان تحصیلات مقدمات طلبگی را در مشهد گذراند و در همان شهر ازدواج کردند سپس برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم عزیمت نمود و ضمن اشغال به تحصیل و تدریس علوم حوزوی از محضر استادانی چون آیات عظام میرزا هاشم آملی(ره)، فاضل لنکرانی (ره)، شیخ جواد تبریزی (ره)و وحید خراسانی (حفظه ا...) کسب فیض کردند. ایشان به دلیل همکاری با چهره های سیاسی روحانی و تلاش به منظور پیروزی انقلاب اسلامی در رژیم طاغوت دستگیری، بازداشت و زندان شدند همچنین با حضور در مناطق عملیاتی در سالهای دفاع مقدس به فعالیتهای تبلیغی رزمی پرداختند . ایشان هم اکنون قریب به ۱۹ سال است که به تدریس خارج فقه و اصول در حوزه عظمای قم اشتغال دارند و از سال ۱۳۸۷ با حکم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) امامت شهر مقدس قم بر عهده ایشان است.
,برخی از اقدامات و فعالیتهای ایشان به شسرح زیر می باشد:
,۱- چاپ و انتشار آثار و اندیشه های امام ره در زمان طاغوت
,۲- همکاری با چهره های سیاسی روحانی و تلاش به منظور پیروزی انقلاب اسلامی
,۳- دستگیری، بازداشت و زندان در رژیم طاغوت
,۴- همکاری با کمیته انقلاب اسلامی در منطقه ۱۴ تهران (پایگاه شهید سعیدی)
,۵- حضور در مناطق عملیاتی در سالهای دفاع مقدس
,فعالیت های تبلیغی رزمی
,۱- فعالیت در جهاد کشاورزی کاشان با حکم دفتر حضرت امام خمینی (ره)
,۲- عضویت در هیئت موسس مرکز خدمات حوزه علمیه های علمیه در سال ۱۳۷۰ با حکم مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
,۳-عضویت در هیئت مدیره دفتر تبلیغات اسلامی با حکم مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
,۴- عضویت در هیئت امنای مسجد مقدس جمکران از سال ۱۳۷۹
,۵- عضویت در هیئت استفتاء مقام معظم رهبری در قم
,۶- امامت جمعه شهر مقدس قم از سال ۱۳۸۷ با حکم مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
,۷- عضو هیئت امنای مسجد مقدس حضرت امام حسن عسکری (ع) با حکم مرجع عالیقدرجهان تشیع، آیت ا... العظمی لطف ا... صافی دامت
,زندگینامه آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی
,ایشان در سال۱۳۲۷ ه.ش در خانواده ای مشهور به علم و معرفت که به منظور مجاورت عتبات عالیات و تحصیل علوم دینی از ایران به نجف اشرف مهاجرت کرده بودند، دیده به جهان گشودند. پدر بزرگوارشان مرحوم آیت ا.. سید علی هاشمی شاهرودی (ره) از اساتید و بزرگان حوزه علمیه نجف و از شاگردان بزرگ حضرت آیت ا.. العظمی خویی (ره) بودند و از جهت نسب مادری نیز نواده حضرت آیت ا.. سید علی مددی موسوی قائنی از علمای نامی خراسان می باشند.
,معظم له تحصیلات ابتدایی را در مدرسه علوی نجف به پایان رسانیدند و سپس به تحصیلات حوزوی روی آوردند و در مدتی اندک توانستند دروس دوره سطح را به پایان رسانده سپس به حلقه درس یت ا.. العظمی سید محمد باقر صدر(ره) پیوسته و سالها در خدمت استاد خود مبانی اجتهاد در اصول و فقه را آموخته و از ایشان اجازه اجتهاد دریافت نمودند. از دیگر اساتید ایشان حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیت ا.. العظمی خویی(ره) بودند.
,ایشان پس از مراجعت به وطن به تدریس درس خارج فقه و اصول به زبان عربی و فارسی پرداختند که این تدریس تاکنون نیز ادامه دارد و طلاب و فضلای بسیاری از محضر ایشان بهره مند شده اند. از ایشان مقالات فراوانی با عناوینی چون دیات ششگانه، علم شخص قاضی، محارب مفسد فی الارض، پیش بها با بیعانه به چاپ رسیده همچنین در ابواب مختلف ففقه و اصول بیش از ۲۰ عنوان کتاب را با قلم خود به زیور طبع آراسته اند.
,معظم له در جریان مبارزات بارها مورد پیگرد قرار گرفته و در پی یورش مزدوران رژیم صدام به علما در سال ۱۹۷۴ میلادی، به زندان افتادند. همچنین در مسیر جهاد و مبارزه سه برادر ایشان به فیض شهادت نائل شدند. برخی از فعالیت های ایشان به شرح ذیل است.
,۱- حضور فعال و تاثیرگذار در جبهه های حق علیه باطل
,۲- عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
,۳- عضو شورای عالی حوزه علمیه
,۴- عضو و نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری
,۵- عضو و نائب رئیس مجمع تشخیص مصلح نظام
,۶- عضو فقهای شورای نگهبان
,۷- ریاست قوه قضائیه
,۸- تاسیس دانشگاه عدالت
,۹- تاسیس موسسه دائره المعارف فقه اسلامی با حکم مقام معظم رهبری
,۱۰- رئیس هیات عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه
,زندگینامه آیت الله سید احمد حسینی خراسانی
,,
ایشان فرزند میرزا عرب، به سال ۱۳۳۸ در روستای فجرآباد از توابع شهرستان شیروان متولد شدند و تحصیلاتشان را تا ششم ابتدایی به طور جهشی در زادگاهشان ادامه دادند. استاد که از خاندان سیادت و از نوادگان مرحوم آقا سید حسن (از سادات جلیل القدر و مورد احترام و مراجعه مردم) بودند، با تقاضا و پیشنهاد جمعی از اهل دیانت در سال ۱۳۵۳ وارد حوزه علمیه آیه ا.. العظمی سید محسن حکیم شهرستان شیروان شدند و با توجه به استعداد خدادادی و تلاش و جدیت فوق العاده خیلی زود به عنوان شاگرد ممتاز مورد توجه استادان و مسئولان حوزه قرار گرفته و بارها مورد تقدیر و حمایت واقع شدند.
,در سال ۱۳۵۵ به حوزه علمیه مشهد مقدس هجرت نمودند و در جوار حرم مطهر حضرت رضا (ع) عالم خاندان رسالت علیه السلام از محضر استادان برجسته و بزرگوار آن حوزه از جمله حضرات آیات حاج میرزا علی آقا فلسفی رضوان ا.. علیه و حضرت آیت ا.. مرتضوی و آیت ا.. رضازاده بهره ها بردند و همزمان در حوزه علمیه و دانشگاه فردوسی مشهد مشغول تدریس شدند با آغاز جنگ تحمیلی و حضور در جبهه های دفاع از دین و کشور در جنگ های نامنظم که توسط مقام معظم رهبری دام ظله الشریف و شهید عالی مقام دکتر چمران مدیریت میشد و دیگر جبهه های نبرد انجام وظیفه نمودند و در شهریور ۱۳۶۴ با مشورت و تشویق اساتید بزرگوارشان به حوزه علمیه قم هجرت نمودند و در آن حوزه بزرگ شیعه، تحصیلاتشان را در رشته معقول و منقول ادامه دادند و از محضر استادان بزرگ حوزه علمیه قم همچون حضرات آیات عظام وحید خراسانی دام عزه و شیخ جواد تبریزی رضوان ا.. علیه و علامه حسن زاده آملی و جوادی آملی و دیگر بزرگان حوزه علمیه قم به تدریس مشغول شدند و با تدریس سطح عالی سرانجام با مشورت و تشویق برخی از اساتید بزرگوارشان به تدریس خارج فقه و اصول پرداختند. یک دوره درس خارج اصول استاد به مدت چهارده سال به طول انجامید و اکنون دومین دوره خارج اصول را مشغول هستند و مدت ۱۶ سال است که تدریس خارج فقه را ادامه می دهند.
,استاد حسینی خراسانی دارای آثار و تألیفات و مقالات فراوانی است که پنجاه و شش مقاله را در مجلات تخصصی علمی پژوهشی و مجموعه آثار در کنگره ها به چاپ رسانیده اند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه