کاروان سلامت طرح مهر تندرستی در اصفهان در مناطق محروم
این کاروان که متشکل از ۱۰ نفر پزشک متخصص، پزشک عمومی و چند پرستار بود به روستای تیمارت، حسین آباد و گیلان آباد اعزام شدند و ۳۰۰ نفر را به صورت رایگان ویزیت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبر اصفهان، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو اصفهان خبر داد: همزمان با اجرای طرح مهر تندرستی یک کاروان سلامت به مناطق محرم اصفهان اعزام گردید.
حجت الاسلام سید محمد هادی روح الامینی اظهار کرد: اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو اصفهان همزمان با سراسر کشور طرح مهر تندرستی را مناطق محرم اصفهان اجرا کرد.
وی تصریح کرد: این طرح در راستای اجرای امینانه نیات واقفین نیک اندیش و با هدف ترغیب و تشویق مردم خداجو و خیرین با رویکرد ایجاد وقف های جدید اجرا گردید.
,
,
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو اصفهان در ادامه افزود: این طرح در روز یکشنبه ۲۵ بهمن ماه و به مناسبت میلاد فرخنده و خجسته حضرت زینب کبری(س) و با اعزام یک کاروان سلامت به مناطق محرم اصفهان اجرا شد.
حجت الاسلام هادی روح الامینی در ادامه بیان کرد: این کاروان که متشکل از ۱۰ نفر پزشک متخصص، پزشک عمومی و چند پرستار بود به روستای تیمارت، حسین آباد و گیلان آباد اعزام شدند و ۳۰۰ نفر را به صورت رایگان ویزیت کردند و همچنین در صورت لزوم نیز داروهای لازم را به صورت رایگان در اختیار افراد قرار داده شد.
,
,
وی خاطر نشان شد: این طرح با همکاری سازمان هلال احمر اصفهان و با هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون ریال که از محل موقوفات منطبق با نیات بهداشت و درمان بود تامین گردید.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه