به همت بسیجیان روستای کرپان؛

دستگیری 30 اتباع غیر مجاز بیگانه در سیریک

دستگیری 30 اتباع غیر مجاز بیگانه در سیریک
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک گفت: در راستای انسداد مرزی و مقابله با افراد و اتباغ خارجی و غیر مجاز به داخل کشور با همکاری بسیجیان روستای کرپان 30 اتباغ افغانی دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ،سرهنگ پاسدار علی اسلامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک ، افزود: این اتباع غیر مجاز  افغانی که 29 نفر مرد و یک نفر خانم بودند قصد داشتند با عبور از شهرستان سیریک خودشان را به مرکز استان و تهران برسانند که در یک عملیات غافلگیرانه بوسیله بسیجیان در اطراف کوهها و درختان ورودی روستای کرپان دستگیر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,

 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک ، ابراز داشت: این اتباع با همکاری بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج امام محمد باقر (ع) روستای کرپان دستگیر و تحویل نیروهای انتطامی شهرستان سیریک شدند.

,
,

 
سرهنگ پاسدار اسلامی ، اظهار داشت: ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک در کنار ماموریت های محوله و اصلی بسیج به سایر فعالیت های فرهنگی اجتماعی و مقابله و جلوگیری با منکرات مشهود و موارد امنیتی به شدت برخورد و با نیروهای انتظامی و دریابانی همکاری می کند.

,
,

 
انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه