سردار نظمی خبر داد:

60000 هزار بلیت آماده فروش هستند/ ارائه شعار بازی از طریق پیامک

60000 هزار بلیت آماده فروش هستند/ ارائه شعار بازی از طریق پیامک
نظمی: برای تماشگران این بازی پرچم مقدس ایران را در نظر گرفته ایم ودر لحظه ورورد به تماشگران تحویل داده خواهد شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز که در شواری هماهنگی بازیهای آسیایی در ورزشگاه یادگار امام تبریز حاضر شده بود به اقدامات باشگاه تراکتورسازی در این بازیها پرداخت و گفت: برای بازی با الاتحاد عربستان 60000 هزار بلیت آماده فروش هستند ودر روز بازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز بصورت کاغذی به فروش میرسد.

نظمی در ادامه گفت: برای تماشگران این بازی پرچم مقدس ایران را در نظر گرفته ایم و در لحظه ورود به تماشگران تحویل داده خواهد شد؛ برای بازی روز چهارشنبه شعارهای که در ورزشگاه سر داده خواهد شد از طریق پیامک به ده هزار هوادار سازماندهی شده ارسال خواهیم کرد.

وی در خصوص وارد شدن میهمانان به شهر تبریز گفت: بخشی از میهمانان امروز وارد شهر تبریز میشوند ولی تیم الاتحاد روز سه شنبه وارد شهر تبریز خواهند شد.

نظمی در مورد بنر های تبلیغاتی بازیها در سطح شهر گفت: از فردا در تمامی نقاط شهر تبریز بنرهای تبلیغاتی نصب خواهند شد تا تماشگران فهیم تبریز در مورد الزمات ورزشگاه مطلع شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه