رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی:
باید با برخی لغزش های انتخاباتی با حسن نظر برخورد کنیم
رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی گفت: گاهی لغزشها و غفلت های کوتاهی وجود دارد که باید با کاندیداها با حسن نظر برخورد کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار خاورستان، محمد حسینی، رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی شب گذشته در جلسه مشترک ستاد انتخابات و هیأتهای نظارت و بازرسی خراسانجنوبی اظهارکرد: هدف از این نشست همدلی و همراهی بین هیات های اجرایی و نظارت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش , خبرنگار خاورستان،, خبرنگار , خاورستان،, خاورستان،, محمد حسینی، رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی شب گذشته در جلسه مشترک ستاد انتخابات و هیأتهای نظارت و بازرسی خراسانجنوبی اظهارکرد: هدف از این نشست همدلی و همراهی بین هیات های اجرایی و نظارت است.,,
وی با تاکید بر اینکه با توجه به منویات مقام معظم رهبری باید فضای حضور حداکثری و پرشور مردم در پای صندوق های رای را فراهم کنیم، افزود: با فضای هماهنگ، همراهی و صمیمی می توانیم انتخاباتی پرشور داشته باشیم.
,,
رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی تصریح کرد: انتخابات چون صحنه رقابت است طبیعی است که نامزدها می خواهند در این مسابقه از یکدیگر سبقت بگیرند که باید در این خصوص با حسن نظر برخورد کنیم.
,,
حسینی تصریح کرد: گاهی لغزشها و غفلت های کوتاهی وجود دارد بایستی سعی کنیم با تذکراتی که داده می شود این فضا را تلطیف تر کنیم و این حق را بدهیم که نامزدها می خواهند خود را عرضه کنند و باید بر مسائل اصلی تاکید شود.
,,
وی تاکید کرد: در همه سطح و سطوح با محدودیت هایی روبرو هستیم و با توجه به کمبود نیرو وظیفه مهم ما مدیریت منابع مالی است.
,,
رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی یادآورشد: هم اندیشی بین نظارت، بازرسی و اجرا وجود دارد و باید این نگاه تقویت شود.
,,
حسینی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حساس جامعه باید به حضور حداکثری تاکید شود تا زمینه نشاز جامعه فراهم گردد.
,,
انتهای پیام/ 5
]
ارسال دیدگاه