جانشین مدیر‌کل میراث فرهنگی خراسان‌رضوی:

توجه به جامعه بومی و محلی شهر مهمترین هدف اجرای طرح ملی نوروزگاه است

توجه به جامعه بومی و محلی شهر مهمترین هدف اجرای طرح ملی نوروزگاه است
جانشین مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌رضوی گفت: هدف از اجرای طرح ملی نوروزگاه معرفی، احیا و حفظ ایین ها، سنت و ...است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، ابوالفضل مکرمی فر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ملی نوروزگاه در ۱۲ استان کشور اجرا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام،,

وی با بیان اینکه این استان ها، استان هایی هستند که حوزه نوروز در کشور به شمار می روند، افزود: هدف از اجرای این طرح معرفی، احیا و حفظ آیین ها، سنت و …است.

,

جانشین مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌رضوی تصریح کرد: این اداره کل در نظر دارد با توجه به جامعه بومی و محلی شهر مشهد برنامه های خوب و متنوعی را در سطح شهر انجام دهد.

,

مکرمی فر با اشاره به اینکه دو شهر مشهد و نیشابور محور برگزاری برنامه های طرح ملی نوروزگاه می باشند، گفت: اجرای آیین اسب چوبی، موسیقی سنتی، برگزاری نمایشگاه عکس نوروز در قبل و بعد از اسلام و همایش های علمی پژوهشی از جمله برنامه های تدارک دیده شده برای این طرح می باشد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه