فرماندار جوین عنوان کرد:
تبلیغات غیرمجاز کاندیداها جمع آوری و امحاء می شود
فرماندارجوین با اشاره به جمع آوری و امحاء تبلیغات غیرمجاز کاندیداها در سطح شهر گفت: کاندیداها میتوانند تبلیغات خود را در محلهایی که شهرداری برای این امر تعیین کرده است، انجام دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآل نور ابراهیم جدی کار با اشاره به اینکه سازوکارهای برگزاری انتخابت سالم در شهرستان جوین مهیا شده است ، گفت:۱۳۰۰نفر نیروی انسانی در جوین در هفتم اسفند ماه این انتخابات را مدیریت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,وی افزود: برای برگزاری این دوره از انتخابات ۴۹ شعبه اخذ رأی در شهرستان پیش بینی شده که ۱۶ شعبه به صورت سیار و ۳۳ شعبه مستقر در شهر وروستا ها است.
,فرماندارجوین تصریح کرد: از میان ۳۳ شعبه ثابت اخذ ر رأی ، ۱۰ شعبه در شهر و۲۳ شعبه مربوط به روستاهای شهرستان است.
,جدی کار در ادامه با اشاره به اینکه قانون فصل الخطاب است، گفت: کاندیداها همه فعالیت های تبلیغالتی خود را براساس قانون انجام دهند و از تخریب یکدیگر خودداری و شایستگی های خود را به مردم معرفی کنند.
,وی با اشاره به اینکه مکان هایی از سوی شهرداری جهت نصب پوستر های تبلیغاتی نامزدها تدارک دیده شده است ، اذعان داشت: پوسترها و بنرهای تبلیغاتی نصب شده در خارج از مکان های مورد نظر، توسط کمیته امحاء شهرستان جمع آوری می شود.
,فرماندارجوین با بیان اینکه روند نظارتی تا اتمام مهلت تبلیغات ادامه دارد، تصریح کرد:نامزدهای انتخاباتی ضمن رعایت قانون ، برای حقوق شهروندان احترام قائل شوند.
,جدی کاربا تاکید بر پرهیز از درگیری های جناحی و گروهی گفت: حضور پر شور در انتخابات همچون خاری است که در چشم دشمنان ومعاندان این نظام مقدس فرو می رود و موجب یاس و درماندگی آنان خواهد شد.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه