اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شمارش معکوس تا انتخابات؛

مردم خوب میدانند به چه کسی رای بدهند

مردم خوب میدانند به چه کسی رای بدهند
حال و روز انتخابات در بویین میاندشت به گونه ای است که در هفته های اخیر نامزد های تایید صلاحیت شده ، خانه به خانه برای گرفتن آرای مردم تلاش میکنند و به تک تک مردم قول های متفاوت و زیادی را می دهند از ساخت پالایشگاه گرفته تا سایت هسته ای و … !
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بی ام خبر، با شروع تبلیغات  رسمی برای نامزد های انتخابات مجلس  ،کم کم تنور انتخابات داغ شده است ، مهم ترین اتفاق چند روز اخیر هم تجمع بزرگ اصولگرایان منطقه بوده که باعث گرم تر شدن انتخابات شده است.

در هفته های اخیر نامزد های تایید صلاحیت شده ، شهر به شهر و خانه به خانه برای  گرفتن  آرای مردم  تلاش میکنند  و به تک تک مردم قول های متفاوت و زیادی را می دهند از ساخت پالایشگاه گرفته  تا سایت هسته ای و … ! و متاسفانه تعداد اندکی  از نامزد ها وجود دارند که با مردم صادق باشند و مهم ترین هدفشان از شرکت در انتخابات رضای خدا باشد.

اصولگرایان چهار شهرستان این بار با وحدت و یکپارچگی و داشتن یک کاندید واحد، ابتکار عمل را در دست گرفتند و گویا خبرهای خوبی را برای مردم دارند  و مردم  هم با درس گرفتن از دوره هایی مانند مجلس ششم با چشمانی باز تر به سراغ انتخابات میروند.

در این دوره  انتخابات متاسفانه در بین افرادی که تایید صلاحیت شده اند اشخاصی وجود دارند که با پرویی تمام به صحنه آمده اند و با وجود طرفداری از فتنه  گران و راس الفتنه یعنی : (ا- ه )  معروف به پدر (م – ه ) باز هم دَم از ولایت میزنند! و یا فردی وجود دارد که  با وجود عملکرد های درخشانش  در گذشته  هنوز هم برای آوردن رای به مید ان آمده و فکر می کند نماینده فقط باید جلوی دوربین ها قرار بگیرد تا نماینده خوبی باشد ! البته مردم ولایی شهرستان با درس گرفتن از گذشته خوب میدانند چه کسی را انتخاب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بی ام خبر, بی ام خبر,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه