نماینده مجلس شورای اسلامی:
برجام برای خارجی ها اشتغال زایی داشته است
آلیا تصریح کرد: امروز برجام به جای آنکه برای ایرانیان اشتغالزایی داشته باشد برای خارجیان اشتغال زایی داشته و بازار آنان به جای بازار ما رونق گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی ره به ری، فاطمه آلیا نماینده مجلس شورای اسلامی در همایش بانوان بسیجی در مسجد مسلمبن عقیل شهرری، گفت: فرد اصلح کسی است که با اصل ولایت فقیه و مقام معظم رهبری زاویه نداشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,آلیا تصریح کرد: در مدت 37 سال که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، مردم ایران طبق امر امام راحل، همواره به پای صندوقهای رای هجوم آورده و انتخابات متعددی را تجربه کرده اند.
,وی به حضور تاثیر گذار زنان برای حضور در انتخابات اشاره کرد و افزود: : امام راحل فرموده اند که اگر مردی برای رای دادن بیاید در اصل یک نفر آمده ولی اگر یک زن برای رای دادن پای صندوق رای بیاید، خانوادهای را برای شرکت در انتخابات بسیج کرده است؛ به همین دلیل زنان باید در انتخابات مشارکت خوبی داشته باشند.
,نماینده مجلس اذعان کرد: حساسیت این انتخابات بیش از انتخابات سالهای گذشته بیان میشود چرا که قدرت روز افزون نظام جمهوری اسلامی ایران سبب دشمنی بیشتر دشمنان شده است.
,آلیا با اشاره به بیان رهبری که فرمودند دشمنان با استفاده از برجام درصدد نفوذ هستند، عنوان کرد: امروز برجام به جای آنکه برای ایرانیان اشتغالزایی داشته باشد برای خارجیان اشتغال زایی داشته و بازار آنان به جای بازار ما رونق گرفته است.
,وی با بیان اینکه امروز توقع آمریکا از ملت ایران این است که مانند عربستان و ترکیه تحت فرمان آنها باشند، افزود: آمریکا وقتی نتوانست ایران را تحت سلطه خود در آورد، پروژه نفوذ را در پیش گرفته است.
,عضو ائتلاف اصولگرایان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که فرمودند، آمریکا درصدد نفوذ در قسمتهای تصمیم ساز و تصمیم گیر جامعه است، به همین سبب مردم باید در انتخاب افراد اصلح تلاش کنند و در انتخاب خود شاخصههایی را که رهبر معظم انقلاب بیان فرموده، در نظر داشته باشند.
,آلیا با اشاره به انعکاس اخبار انتخاباتی در رسانه های خارجی، تصریح کرد: ضور حداکثری مردم در انتخابات از اهمیت ویژهای برخوردار است چنانکه امام خامنه ای نیز 7 اسفند را به عنوان عید مردم معرفی کرده اند.
,وی تاکید کرد: به افراد اصلحی رای بدهید که دارای خصوصیاتی مثل ساده زیستی، ترجیح منافع جمعی به منافع شخصی، خود را وقف مردم کردن، شناخته شده بودن، دشمن شناس بودن، حضور در لحظات حساس و عدم غیاب در مواقع ضروری، باشند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه