معادلات پیچیدهتر شد/
دو نامزد ردصلاحیت شده با مهدی افتخاری اعلام همبستگی کردند!
دو کاندید رد صلاحیت شده این دوره از مجلس شورای اسلامی به طور رسمی و علنی از مهدی افتخاری اعلام حمایت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ دو نامزد ردصلاحیت شده انتخابات مجلس دهم در فومن و شفت با نامزد اصلاح طلب این حوزه انتخابیه تجدید پیمان کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,کاسپین در خبری نقل کرد : مجید رجبی ویسرودی و جواد زبردست دو تن از کاندیداهای رد صلاحیت شده انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه فومن و شفت دقایقی پیش حمایت و هم بستگی خود را از حجت الاسلام مهدی افتخاری اعلام کردند.
,این نکته قابل ذکر است که با حفظ آرای کاندیدا مورد حمایت از جبهه اصولگرایان، خلیل بهروزی فر و هدایت کردن بخشی از رای های شفتی ها به سید تقی موسویان با توجه به حس ناسیونالیستی این شهرستان به صندوق، روز به روز آرای نماینده فعلی فومن و شفت از سبدش کاسته شده و نتیجه را بین سه نامزد بهروزی فر، افتخاری و موسویان سه قطبی می سازد.
,اما ساعاتی بعد جواد زبردست با انتشار پیام زیر اعلام حمایت خود از مهدی افتخاری را رسما تکذیب کرد :”با سلام و احترام حضور شما بزرگواران و عزیزان، اینجانب جوادزبردست گشتی ضمن احترام به همه کاندیداهای رد و یا تایید صلاحیت شده، امروز جمعه ساعت ۱۶:۱۲ اعلام می دارم که تاکنون هیچ تصمیمی برای حمایت از هیچ کاندیدایی در فومن و شفت نگرفته ام. و به صراحت خبر درج شده در سایت کاسپین را تکذیب می نمایم و اعلام می نمایم که این فقط و فقط یک خبر کذب می باشد.”
,انتهای پیام رض
]
ارسال دیدگاه