اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری: از تجربیات باقری استفاده می‌کنم

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری: از تجربیات باقری استفاده می‌کنم
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان گفت: سعی می‌کنم از تجربیات کوروش باقری در تیم ملی استفاده کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابهمن زارع  در خصوص انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری و برنامه پیش‌رو اظهار داشت: نخستین مسابقات پیش‌رو بازی‌های آسیایی است و به فاصله 40 روز پس از آن نیز مسابقات جهانی برگزار خواهد شد. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بهمن زارع  در خصوص انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری و برنامه پیش‌رو اظهار داشت: نخستین مسابقات پیش‌رو بازی‌های آسیایی است و به فاصله 40 روز پس از آن نیز مسابقات جهانی برگزار خواهد شد. ,
وی افزود: زمانی‌که 2 سال قبل از المپیک را نگاه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که همیشه مسابقات جهانی دو سال قبل از المپیک بسیار حساس بوده است. امسال نیز این مسابقات با فاصله 40 روزی نسبت به بازی‌های آسیایی برگزار خواهد شد که این موضوع کار را برای ما دشوار می‌کند. بسیاری از تیم‌ها با 85 درصد تیم اصلی خود راهی مسابقات می‌شوند و دغدغه اصلی ما فاصله کم موجود است که باید به پتانسیل تمرینی خوبی برسیم تا موفق شویم.
,
سرمربی جدید تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان خاطرنشان کرد: 20 اسفند ماه مسابقات قهرمانی کشور برگزار می‌شود و حضور وزنه‌برداران در این مسابقات بستگی به تصمیم خودشان دارد و روسای هیئت‌ها می‌توانند نظر بهتری در این خصوص بدهند. البته از لحاظ ما بهتر است تا وزنه‌برداران در مسابقات شرکت کنند ولی هنوز اطلاعی ندارم که چه کسی شرکت می‌کند و چه کسی حضور ندارد.
,
زارع در ارتباط با نفرات دعوت شده به اردو نیز عنوان کرد: برخی از نفرات شناخته شده و قهرمانان مسابقات قهرمانی کشور به اردو بعدی دعوت خواهند شد. البته با نزدیک شدن به بازی‌های آسیایی رکوردگیری خواهیم گذاشت تا نفرات نهایی را انتخاب کنیم. قطعا هر کسی که رکوردگیری بهتری داشته باشد انتخاب می‌شود. هدف اصلی ما از مسابقات قهرمانی کشور پر کردن اوزان خالی و کشف نفرات جدید است. 
,
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا از تجربیات مربیان سابق نیز بهره خواهید برد یا خیر، گفت: کوروش باقری زمانی که قهرمان بود من با او کار می‌کردم و اکنون هم از تجربیات او استفاده خواهم کرد. او 4 سال زحمت کشیده و نتایج خوبی گرفته و زمانی اگر می‌خواهیم هدفمند حرکت کنیم باید از همه بزرگان راهنمایی بگیریم. 
,
زارع در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برخی مدعی هستند که حکم مربیگری شما صوری بوده و رئیس فدراسیون همه کاره است، اظهار داشت: این حرف مناسبی نیست اما من نگرانی صوری بودن حکم خودم نیستم چرا که آمده‌ام خدمت کنم.
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه