رئیس اداره ورزش و جوانان سرخس خبر داد:
درخشش تیم دختران معلول سرخسی در مسابقات خراسان رضوی
رئیس اداره ورزش و جوانان سرخس گفت: تیم دومیدانی دختران معلول سرخس با 3 شرکت کننده در مواد و کلاس های مختلف مسابقات قهرمانی استان موفق به کسب 4 مدال طلا و یک نقره شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسنعلی باوندی در گفتگو با نسیم سرخس، گفت: تیم دومیدانی دختران معلول سرخس با ۳ شرکت کننده در مواد و کلاس های مختلف مسابقات قهرمانی استان موفق به کسب ۴ مدال طلا و یک نقره شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,رئیس اداره ورزش و جوانان سرخس افزود: در این مسابقات، خانم فاطمه علیمیرزایی در دو ۱۰۰ متر مدال نقره و در پرتاب نیزه موفق به کسب مدال طلا شد.
وی ادامه داد: همچنین خانم سیده زهرا رئیس السادات در پرتاب دیسک موفق به کسب مدال طلا شد.
باوندی خاطرنشان کرد: خانم عطیه خلنگ نیز در پرتاب دیسک طلا و در پرتاب نیزه هم موفق به کسب مدال طلا شد.
انتهای پیام/رض
رئیس اداره ورزش و جوانان سرخس افزود: در این مسابقات، خانم فاطمه علیمیرزایی در دو ۱۰۰ متر مدال نقره و در پرتاب نیزه موفق به کسب مدال طلا شد.
,وی ادامه داد: همچنین خانم سیده زهرا رئیس السادات در پرتاب دیسک موفق به کسب مدال طلا شد.
,باوندی خاطرنشان کرد: خانم عطیه خلنگ نیز در پرتاب دیسک طلا و در پرتاب نیزه هم موفق به کسب مدال طلا شد.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه