logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  2. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  3. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  4. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  5. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  6. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  7. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  8. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  9. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  10. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  11. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  12. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  13. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  14. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  15. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  16. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  17. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  18. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  19. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  20. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی

استاد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور:

عدم حمایت از شرکت‌های دانش بنیان موجب خروج فناوری از کشور شده است

عدم حمایت از شرکت‌های دانش بنیان موجب خروج فناوری از کشور شده است
استاد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بسیاری از افراد فناوری داخلی در حال بردن خدمات خود به خارج از کشور هستند به این دلیل که تنگناهایی در کشور وجود دارد و از جمله آن می‌توان به عدم حمایت‌ دولتی و عدم اختصاص بودجه به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر علی‌‌اصغر همتی در گفت‌وگو با خبرنگار سینا درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان در تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: اجرای اقتصاد مقاومتی می‌تواند یک پشتیبان کاملاً مطمئن با نام شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد؛ بسیاری از افراد فناوری داخلی در حال بردن خدمات خود به خارج از کشور هستند به این دلیل که تنگناهایی در کشور وجود دارد و از جمله آن می‌توان به عدم حمایت‌ دولتی و عدم اختصاص بودجه به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد.

پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان باعث گذر کشور از تنگنا‌ها می‌شود
وی در ادامه افزود: اگر مسئولان ما در مدیریت‌های دانشگاهی و در دولت همت به خرج دهند و پشتیبانی نسبی را از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشند، همچنین کاغذ بازی در کشور کاهش یابد، می‌توانیم به خوبی در تمامی رشته‌ها و تنگنا‌ها از متخصصان داخلی استفاده و مشکلات کشور را رفع کنیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: با این روش می‌توانیم بازار صادراتی خوبی داشته باشیم تا دیگر کشورها در علوم روز به ما محتاج شوند و نه اینکه ما به دیگران نیازمند باشیم.

خودکفایی در صنعت دارو الزامی است
همتی، با بیان اینکه باید از پساتحریم به عنوان یک فرصت استفاده کنیم اما نه فرصتی که به تنبلی ما منجر شود، تصریح کرد: در زمانی که کشور در شرایط تحریم قرار داشت با توجه به کمبود شدید مواد اولیه تولید مواد اولیه دارو را با اراده بسیار قوی شروع کردیم اما هم‌ اکنون که شرایط رو به بهبود است نباید این ذهنیت وجود داشته باشد که در پساتحریم ورود مواد اولیه دارویی انجام ‌شود و لزومی نیست که خود مواد مورد نیاز را تهیه و یا داروی‌های تک تولید کنیم.

وی در ادامه افزود: باید زیرساخت‌هایی را که قرار بود در زمان تحریم در مقابل تحریم‌ها بایستد را همچنان ادامه دهیم تا به خودکفایی و صنعتی‌شدن واقعی صنعت دارویی ما منجر شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: این خطر ممکن است مسئولان ما را تهدید کند که چون در ساتحریم مبادلات راحت شده و درآمدهای کشور افزایش می‌یابد پس ما از ایده‌آل‌های خودکوتاه بیاییم، در صورتی که باید حرکت شتابان علمی را مانند گذشته همچنان ادامه دهیم.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
, پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان باعث گذر کشور از تنگنا‌ها می‌شود,
,
,
,
,
, خودکفایی در صنعت دارو الزامی است,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه