عضو جامعه مدرسین:

مسئولان دیپلماسی، خطوط قرمز نظام را در مذاکرات مراعات کنند

مسئولان دیپلماسی، خطوط قرمز نظام را در مذاکرات مراعات کنند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر لزوم رعایت کامل خطوط قرمز نظام اسلامی در مذاکرات هسته ای از سوی مسئولان دیپلماسی کشورمان تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام و المسلمین موسوی اصفهانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: البته همان گونه که مقام معظم رهبری بارها بیان داشته اند ما به مسئولان دیپلماتیک خود اعتماد داریم هر چند که به نتیجه مذاکرات خوشبین نیستیم و به نظر ما با توجه به خوی استکباری دشمن، مذاکرات چندان موفقیت آمیز نخواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

وی همچنین افزود: در حال حاضر از صحبت ها و موضع گیری های مقامات آمریکایی ، کاملاً مشخص است که چرا رهبر معظم انقلاب نسبت به مذاکرات خوشبین نیست.

,

این استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: نمایندگان عرصه دیپلماسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات باید خط قرمز ها را رعایت کنند و با آمریکا به غیر از مسائل هسته ای در خصوص مسائل دیگر مذاکره نداشته باشند.

,

وی همچنین تاکید کرد: به هر حال مسئولان مربوطه به هیچ وجه نباید اجازه دهند که غربی ها مذاکرات را به سمت سوی حقوق بشر و سایر ادعاهای واهی ببرند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه