پنجمین کنگره جراحی با عنوان طب و رزم در هشتم اسفندماه امسال برگزار می شود

پنجمین کنگره جراحی با عنوان طب و رزم در هشتم اسفندماه امسال برگزار می شود
وجیه اله دلیخون با اشاره به مراسم یادواره شهید دکتر محمدعلی رهنمون در 8 اسفندماه هر سال از برگزاری پنجمین کنگره جراحی با عنوان طب و رزم خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وجیه اله دلیخون مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران در گفتگو با خبرنگار سپیدپوش  ضمن توضیح 8 اسفندماه به عنوان روز بسیج جامعه پزشکی گفت: در این روز شهیددکتر محمدعلی رهنمون و جمعی از پزشکان در بمباران نیروهای بعثی عراق در بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) به شهادت رسیدند که به این مناسبت هر سال یادواره ای برای بزرگداشت آن شهیدان همام در این مرکز خوزستان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپیدپوش ,

مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران افزود: امسال نیز پنجمین سال کنگره جراحی با عنوان طب و رزم و آئین اعطای جایزه ملی شهید رهنمون با حضور مسئولین لشکری و کشوری، خانواده های شهیدان و ایثارگران، دانشجویان و مقام های استانی خوزستان برگزار می شود که کنگره میان دوره ای است و بسیار نیز مورد توجه قرار می گیرد.

,

دلیخون در ادامه گفت: در این کنگره سعی شده پزشکان و جراحانی که در زمان جنگ حضور داشته اند مباحث علمی خود را ارائه نمایند، همچنین در انتهای این کنگره جایزه ملی به خانواده های ایثارگر تأثیرگذار در حوزه سلامت در دوران دفاع مقدس اهدا خواهد شد.

,

وی در پایان ضمن دعوت از جامعه پزشکی، متخصصین و رزیدنت ها برای شرکت در این کنگره اظهار کرد: همچنین از دستیاران جراحی و تمام علاقه مندان نیز دعوت می شود عمده مقالات خود را با موضوع «تروما در جراحی با تلفات بالا» به سازمان بسیج جامعه پزشکی ارسال کنند تا در این کنگره مورد استفاده قرار گیرد که البته 20 امتیاز بازآموزی نیز به آن اختصاص داده شده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه