هفته بیست و هفتم لیگ دسته یک/
ماشین سازی در همدان زمین گیر شد/ ثبت دومین شکست خطیبی با سبزقبایان
هفته بیست و هفتم لیگ دسته یک فوتبال کشور با شکست خارج از خانه ماشین سازی تبریز مقابل تیم قعرجدولی پاس همدان پیگیری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، در یکی از دیدارهای مهم هفته بیست و هفتم لیگ دسته یک فوتبال که امروز شنبه با برگزاری 10 دیدار در شهرهای مختلف کشورمان پیگیری شده است، تیم ماشین سازی تبریز در همدان به مصاف میزبانش پاس رفت و در پایان با یک گل مقابل این تیم قعر جدولی شکست خورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,در این بازی که از ساعت 14:30 در استادیوم خانگی پاس همدان برگزار شد، احمد جمشیدیان در دقیقه 75 از روی نقطه پنالتی برای تیم همدانی گلزنی کرد.
,این دومین شکست خطیبی با ماشین سازی در این رقابت ها بود. همچنین این نتیجه درحالی به دست آمد که شاگردان خطیبی پس از سه پیروزی متوالی در هفته گذشته برابر خونه به خونه به تساوی یک بر یک رضایت داده بودند.
,با این باخت ماشین سازی با 41 امتیاز همچنان در مکان پنجم جدول لیگ دسته یک باقی ماند اما با توجه دیگر نتایج فاصله این تیم با رقیبان افزایش یافت. پاس نیز با دشت ششمین برد فصل خود، 27 امتیازی شده و با یک پله صعود در رده هجدهم قرار گرفت.
,گفتنی است سبزقبایان فوتبال آذربایجان در هفته بیست و هشتم این رقابت ها، روز جمعه - 7 اسفند ماه - در تبریز و در دیداری 6 امتیازی به مصاف مس کرمان خواهند رفت.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه