مدیر کل ارشاد هرمزگان خبرداد:

حضور پنج هرمزگانی در کارگاه شعر فجر

حضور پنج هرمزگانی در کارگاه شعر فجر
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از حضور پنج شاعر هرمزگانی در نخستین دوره کارگاه شعر فجر در تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛، علیرضا درویش نژاد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده ، اظهار کرد: کارگاه شعر فجر توسط بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان بصورت کشوری برگزار شد که با هماهنگی انجام شده پنج شاعر نیز از هرمزگان در آن شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,

 

,

 

,

وی افزود: صدیقه اسلامی، کبری فدوی، حسین برومند، مسلم محبی و اطهر قوامی نیز شاعران هرمزگانی هستند که به مدت سه روز در این کارگاه شرکت کردند.

,

 

,

 

,

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان عنوان کرد: هدف از اعزام شاعران به این کارگاه، آشنایی بیشتر آنها با ادبیات امروز، ارتقا سطح ادبی شاعران، معرفی استعدادهای هرمزگان و ظرفیت های ادبی در سطح ملی می باشد.

,

 

,

 

,

درویش نژاد بیان داشت: هرمزگان طی امسال میزبان جشنواره ها و کارگاه های مختلف شعر همچون جشنواره شعر سندباد، جشنواره شعر نماز و 12 اسفند ماه میزبان جشنواره شعر بلوچ با حضور استان های کرمان سیستان و بلوچستان خواهد بود.  

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه