امام جمعه اهل سنت شهر اسدیه:
سطح ارتقاء جامعه نیاز به تلاش همه افراد جامعه دارد
امام جمعه اهل سنت شهر اسدیه: سطح ارتقاء جامعه نیاز به تلاش همه افراد جامعه دارد و همه برای رشد جامعه باید تلاش کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وحدت درمیان ؛ مولوی سید احمد عبدالهی در شورای آموزش و پرورش درمیان به بیان اهمیت علم و علم آموزی پرداخت و افزود: باید با فراگیری علم و دانش و مبارزه با جهل و نادانی ، جامعه را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
وی افزود : برای سطح ارتقاء جامعه باید تلاش کرد و رفع مشکلات کشور، نیاز به مدیریت و تلاش همه افراد جامعه دارد.
,,
وی به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت : انتظار ما از مردم حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی انتخابات است و مردم باید نسبت به انتخاب نامزد مورد نظر خود آگاه باشند.
,,
مولوی سید احمد عبدالهی مردمسالاری دینی را مهمترین برکت انقلاب اسلامی دانست و افزود : پیروزی انقلاب اسلامی ایران, انقلابی منحصر به فرد در دنیا بود.
,,
وی با اشاره به اهمیت بکاربستن اقتصادمقاومتی در کشور اضافه کرد: باید با اجرای درست اقتصادمقاومتی در جامعه، ازمشکلات اقتصادی کاست و در این راه، در دو اقلام مهم کشاورزی و صنعتی باید خودکفا شد و تنها رمز پیروزی ما ، همین راه است.
,]
ارسال دیدگاه