۹۸ صندوق و ۹۸ بازرس در نظرآباد
مجتبی عسگری رییس هیئت بازرسی پنجمین دوره ی انتخابات خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از برنامه ریزی هایی که برای انتخابات صورت پذیرفته خبر داد و گفت ۹۸ صندوق و ۹۸ بازرس برای هر صندوق در نظر گرفته شده و برای هر ۲۰ صندوق یک سربازرس در نظرگرفته شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از تصویر البرز_ عسگری معاون عمرانی فرمانداری شهرستان نظرآباد و رئیس هیات بازرسی پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در تلاشیم تا انتخابات به بهترین نحو ممکن برگزار گردد و خدایی ناکرده خلل و انحرافی در جریان برگزاری انتخابات صورت نگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تصویر البرز,وی در ارتباط با تعداد صندوق های رأی و بازرسان اظهار داشت: ۹۸صندوق در سطح شهرستان نظرآباد و روستاهای همجوار دایر خواهند شد که به همین میزان هم بازرس صندوق در شعب خواهیم داشت.
,رییس هیئت بازرسی انتخابات با اشاره به اینکه فعلا به ازای هر ۲۰صندوق یک سر بازرس پیش بینی شده است ادامه داد: البته به احتمال زیاد به ازای هر ۱۰شعبه یک سر بازرس داشته باشیم؛ که منتظر اعلام دستور از سوی وزارت کشور هستیم تا ماهم دستورات صادره را اعمال نماییم.
,عسگری افزود: برای بازرسان و دیگر پرسنل هیئت اجرایی صندوق ها، دوره های آموزشی جهت آمادگی بیشتر این عزیزان خواهیم داشت که در انتظار نهایی شدن بخشنامه ها از سوی وزارت کشور هستیم.
,رییس هیئت بازرسی انتخابات نظرآباد در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدواریم که بتوانیم در زمینه انتخابات وظایف محوله را به بهترین نحو ممکن به انجام برسانیم و انتخاباتی فارغ از مسائل متعدد داشته باشیم، انتخاباتی که در نهایت صحت و سلامت برگزار شود.
]
ارسال دیدگاه