فرمانده انتظامی خمیر خبر داد:

کشف بیش از یک میلیارد ریال کالای قاچاق در بندرخمیر

کشف بیش از یک میلیارد ریال کالای قاچاق در بندرخمیر
فرمانده انتظامی شهرستان خمیر از کشف و ضبط بیش از یک میلیارد کالای قاچاق در شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سعید رأفت فرمانده انتظامی شهرستان بندر خمیر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری لوار ، اظهار داشت: با تلاش نیروهای انتظامی شهرستان و فعالیت‌های ویژه موفق شدیم یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال کالای قاچاق در شهرستان کشف کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری لوار,

وی افزود: طرح امنیت اجتماعی و مبارزه با کالای قاچاق در سطح شهرستان توسط مأموران انتظامی اجرا شده است که می‌تواند ضریب امنیتی در این بخش را ارتقاء ببخشد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان بندرخمیر در خصوص محتوای موارد کشف شده ،اظهار کرد: کشفیات اخیر در پی کنترل محورهای ورودی و خروجی شهرستان در اقدامات ایست و بازرسی ۸ دستگاه خودرو و ۴ دستگاه موتور سیکلت توقیف شدند و همچنین مقادیری به میزان ۶ هزار قلم لوازم آرایشی، البسه، بهداشتی و خوراکی و نیز ۸ هزار نخ سیگار قاچاق کشف شد.

,

سرهنگ رأفت در پایان خاطرنشان کرد: ارزش کالاهای کشف شده یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال برآورد شده که جهت انجام تشریفات قانونی به مراجع ذیصلاح تحویل داده شده است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه