حکایت تریبون هایی که خالی ماندند

حکایت تریبون هایی که خالی ماندند
روز گذشته طبق زمان بندی اعلام شده اولین روز جلسات پرسش و پاسخ کاندیداهای نمایندگی مجلس دهم در دانشگاه های خراسان شمالی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اترک نیوز، اما از همان روز اول چیز که بدجوری توی ذوق می زد بی نظمی برنامه ها و لغو جلسات بود. اگر جلسه ای هم تشکیل شد خبری خاصی در آن نبود یا جمعیت قابل توجهی شرکت کننده نداشت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , اترک نیوز, اترک نیوز, ، اما از همان روز اول چیز که بدجوری توی ذوق می زد بی نظمی برنامه ها و لغو جلسات بود. اگر جلسه ای هم تشکیل شد خبری خاصی در آن نبود یا جمعیت قابل توجهی شرکت کننده نداشت. ,
با این که زمستان است و هوا سرد اما حال و روز شهر نشان از گرمای ناشی از شور انتخاباتی دارد. ولی واضح و مبرهن است که قرار نیست از روی بنرها، پوسترها و رنگ و لعاب ستادها به کسی رأی داده شود. بنابراین اصلی ترین جایی که مردم و خصوصاً فرهیختگان دانشگاهی در آنجا به دنبال پیدا کردن پاسخ سؤال ها و ابهاماتشان هستند همین جلسات پرسش و پاسخ نامزدهاست. چون به چالش کشیده می شوند و قرار نیست حرف هایی شنیده شود که قبلاً ساعت ها روی مطالبش کار شده است. 
,
به هر حال در میان انتظارها و انتظارات، برنامه این جلسات منتشر شد ولی متأسفانه در موارد متعدد لغو می شوند. با توجه به اینکه محل برگزاری جلسات در دانشگاه های شهرستان، در نظر گرفته شده اند و دانشگاه ها نیز عمدتاً در مکان های دور از دسترس قرار دارند، کسانی که با شور و اشتیاق به دنبال یافتن پاسخ ابهاماتشان راهی محل برگزاری جلسه می شوند، در مواجهه با خبر لغو جلسه اصلاً حال و روز خوبی نخواهند داشت. سرگردانی خبرنگاران نیز که این روزها هم و غمشان پوشش سخنان کاندیداها و رساندن آن به سمع و نظر مردم است، ساعت به ساعت تشدید می شود. 
,
دلیل لغو جلسات هر چیزی که باشد به نوعی تضییع حق الناس است. اگر خود کاندیدا فرصت ندارد، باید فکرش را از قبل می کرد و مردم را به دردسر نمی انداخت. اگر مشکل از مکان برگزاری مناظره ها است که این هم به مسئولان مربوط برمی گردد، اگر ناهماهنگی از سوی نهادهای زیربط است باز هم ربطی به مردم ندارد. 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه