شور و شوق انتخابات در شهرستان دهگلان به روایت تصویر
همزمان با سومین روز از آغاز رسمی تبلیغات ستادهای نامزدهالی مجلس دهم شور وشوق انتخابات در شهرستان دهگلان چهره شهر را تغیر داده است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، باگذشت سه روز ار تبلیغات انتخابات ستادهای انتخاباتی نامزدهای مجلس دهم بر اساس قانون فعالیت تبلیغاتی خود را آغاز کرده و تا روز 5 اسفند ماه سال جاری مجاز به تبلیغات رسمی هستند.
بسیاری از کاندیداهای مجلس دهم در شهرها و بخش ها سخنرانی های رسمی خود را آغاز و به تشریح برنامه های خود در دیدار با مردم می پردازند.
,
نامزدهای مجلس دهم بر اساس قانون در شهر دو ستاد انتخابات یعنی ستاد برادران وستاد خواهران وبصورت مجزا ستادها خود را دایر کرده اند.
,
مردم شهرستان دهگلان با شور وشوق واشتیاق خاص همدلی واتحاد را همگامک با سراسر ایران اسلامی به نمایش گذاشته اند تا بار دیگر درسرنوشت خود و ملتشان سهیم باشند.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه