logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان:

روحانیون بر مشارکت اجتماعی و حضور حماسه ساز مردم در انتخابات تاکید کنند

روحانیون بر مشارکت اجتماعی و حضور حماسه ساز مردم در انتخابات تاکید کنند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت:‌ روحانیون بر مشارکت اجتماعی و حضور حماسه ساز مردم در انتخابات در بخش های مختلف استان تاکید کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مباحث، حجت الاسلام و المسلمین رحمت الله  اروجی امروز در جمع مبلغین اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان  اظهارکرد: حضور در عرصه انتخابات بسیار مهم و اساسی است که مردم علاوه بر حضور خود در این عرصه دیگران را نیز به حضور فعال در این خصوص دعوت کنند تا اینکه حضور پر شور و پر از شعور و دانش و آگاهی در انتخابات داشته باشیم.
وی افزود:‌انتخاب اصلح و شایسته نیز در انتخابات های مختلف بسیار مهم و اساسی است که باید نسبت به آن توجه و آگاهی بخشی کرد تا اینکه اهمیت موضوع انتخاب اصلح تبیین و تشریح شود و همواره این موضوع در انتخابات های مختلف مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت:‌ روحانیون بر مشارکت اجتماعی و حضور حماسه ساز مردم در انتخابات در بخش های مختلف استان تاکید کنند و به مسائل تفرقه آمیز و حزبی و گروهی وارد نشوند که این مسائل برای روحانیون جامعه سودی ندارد و نتایج بدی نیز به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: آگاهی بخشی به مردم در خصوص اهمیت انتخابات و دعوت به حضور حماسه ساز در این عرصه مهم مهمترین رسالت روحانیون در مناطق مختلف است که این انتظار یک انتظار شرعی و اساسی است و در برابر این مسئولیت باید پاسخگو باشند.
حجت الاسلام اروجی با بیان اینکه مردم از روحانیون آگاهی بخشی و بصیرت افزایی را انتظار دارند، تصریح کرد: مسائل حاشیه ای برای انتخابات و اتحاد مردم ضرر دارد و باید برای انسجام و حضور مردم در انتخابات و خلق حماسه تلاش و کوشش کرد.
وی همچنین به ایام فاطمیه اشاره کرد و افزود: ایام فاطمیه اول تقارن یافته مناسبت انتخابات که سخنرانان به هر دو موضوع بپردازند زیرا که انتخابات در مسیر ولایت مداری و پیشرفت نظام و  حکومت اسلامی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان ادامه داد: حفظ حرمت ایام فاطمیه نیز مهم است و باید تلاش کرد تا این حرمت ها حفظ و آگاهی بخشی نسبت رشادت های حضرت زهرا(س) در حمایت از ولایت و امامت و نقش و جایگاه زن نیز در جامعه و خانواده نیز انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مباحث,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه