logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خبر خوب برای هواداران شوماخر

خبر خوب برای هواداران شوماخر
هم‌تیمی سابق مایکل شوماخر که در روزهای گذشته برای عیادت از او به بیمارستان رفته بود، می گوید این راننده آلمانی به صحبت‌هایش واکنش نشان داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانافیلیپه ماسا راننده فرمول یک و دوست نزدیک شوماخر که در روزهای گذشته برای عیادت از او به بیمارستان رفته بود، می گوید این راننده آلمانی به صحبت‌هایش واکنش نشان داده است. هم تیمی سابق شوماخر در این باره به خبرنگاران گفت: «او خوابیده بود و من احساس خوبی داشتم چرا که وضعیت او طبیعی بود. مایکل با دهانش به صحبت های من واکنش نشان داد.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

ماسا در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: «من درباره اتومبیل و تیم جدیدم با مایکل صحبت کردم. همچنین بارها از او خواستم که از جایش بلند شود. شوماخر مرد بسیار قدرتمندی است، او مرد بزرگی است و من واقعا امیدوارم که از جایش بلند شود و دوباره از زندگی اش لذت ببرد.»

,

فیلیپه ماسا در سال 2006 هم‌تیمی مایکل شوماخر در تیم فراری بود و در حال حاضر عضو تیم ویلیام مرسدس است.

,

مایکل شوماخر در تاریخ 29 دسامبر 2013 در حالیکه با پسر 14 ساله اش در کوه‌های آلپ به اسکی رفته بود، دچار حادثه شدیدی شد و به دلیل ضربه ای که به سرش وارد شد به کما رفت. با این حال ماه گذشته پزشکان او اعلام کردند که اسطوره اتومبیل‌رانی جهان با روند آرامی در حال بهبودی است.

,

انتهای خبر

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه