اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ناطق‌نوری همچنان به دنبال مجوز!

ناطق‌نوری همچنان به دنبال مجوز!
در حالی که قرار بود کمیسیون اجتماعی هیات دولت روز گذشته(یکشنبه)در مورد اعطای مجوز به ناطق نوری برای شرکت در انتخابات فدراسیون بوکس تصمیم بگیرد، این کمیسیون تشکیل نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامدت ریاست احمد ناطق نوری بر فدراسیون بوکس 20 بهمن به پایان رسیده و او از آن به بعد هنوز حکم سرپرستی فدراسیون را نگرفته اما کارها را به مانند حدود 24 سال ریاستش انجام می دهد.

مسئولان وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده اند که افراد بازنشسته برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیونهای ورزشی باید مجوز هیات دولت را داشته باشند که ناطق نوری هم در این باره هفته گذشته گفت که درخواست این مجوز را داده است و در کمیسیون اجتماعی هیات دولت (که قرار بود روز گذشته برگزار شود) این موضوع طرح و مجوز او صادر خواهد شد که گویا این کمیسیون اصلا تشکیل نشده است.

این در حالی است که جلسات این کمیسیون یک هفته در میان برگزار می شود و در جلسه قبلی این کمیسیون هم قرار بود موضوع مجوز ناطق نوری در انتخابات بوکس بررسی شود که در آن جلسه این موضوع مطرح نشد. این هفته هم این جلسه تشکیل نشد تا بحث حضور ناطق نوری در انتخابات بوکس باز هم مبهم تر شود.

مسئولان وزارت ورزش هنوز زمان مشخصی را برای برگزاری مجمع انتخابات ریاست فدراسیون بوکس اعلام نکرده اند.

برای پست ریاست فدراسیون بوکس احمد ناطق نوری - رییس فدراسیون، اکبر احدی – سرمربی تیم ملی بزرگسالان ، عیسی گل محمدی – سرمربی تیم پیوند ساپکو، روح الله حسینی – قهرمان سابق تیم ملی و عارف صفری – مسئول دبیرخانه فدراسیون ثبت‌نام کرده اند. این ثبت نام از بیست و چهارم آذر تا هشتم دی ماه انجام شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه