قابل توجه کاندیداهای مجلس؛
حفظ جان مردم شعار انتخاباتی نیست
در ایامی که رقابت های سخت و فشرده انتخاباتی به گرمی در حال برگزاری است این انتظار چند ساله که مردم شهرستان برای دوبانده شدن مسیر پر حادثه باغکل و خوانسار – دامنه داشته و دارند هر روز قوت بیشتری می گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار، جاده باغکل باز هم حادثه ساز شد، طی چند روز اخیر خبر مربوط به حادثه دلخراش و تکان دهنده کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن چند تن دیگر که ناشی از انحراف به چپ خودروی زانتیا و برخورد با کامیون در این جاده بود روی خروجی سایت های خبری و خبرگزاری ها قرار گرفت تا دنباله داستان ادامه داری باشد که هر از چندگاهی تکرار شده و جان هموطنان ما را می گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار, ,
,
, ,
,
, در ایامی که رقابت های سخت و فشرده انتخاباتی به گرمی در حال برگزاری است این انتظار چند ساله که مردم شهرستان برای دوبانده شدن مسیر پر حادثه باغکل و خوانسار – دامنه داشته و دارند هر روز قوت بیشتری می گیرد.
,جاده ای که از یک سو نطقه پر رفت و آمد گردشگری گلستانکوه خوانسار در آن قرار دارد و از سوی دیگر دو دانشکده ریاضی و کامپیوتر و آموزشکده فنی حرفه ای دختران در مسیر این جاده واقع شده است و هر از چندگاهی موجب حادثه آفرینی برای دانشجویانی که در مسیر تردد هر روزه این جاده قرار دارند می شود.
,به جرات می توان گفت خواسته به حق و چندین ساله مرم خوانسار برای رسیدگی به این دوبانده از صرف یک شعار انتخاباتی فراتر رفته است و ای کاش در این چند سالی که از عمر ایجاد این پروژه می گذرد نمایندگانی که از طرف مردم خوانسار به خانه ملت راه یافتند گوشه چشمی به این بخش از شهرستان و مشکلات ناشی از آن نیز می داشتند.
, ,
,
, کاندیداهایی که درصدد معرفی خود به مردم هستند این دست از مشکلات و مصائبی که هر از چند گاهی گریبان مردم شهرستان را می گیرد و حتی مسافران گذری را نیز بی نصیب نمی گذارد را نباید به چشم شعار و تبلیغ انتخاباتی در نظر داشته باشند و نباید روی آن صرفا مانور سیاسی و تبلیغاتی دهند.
,پرداختن به این دست از مسائل آن هم در قالب شعار انتخابانی در مدت کوتاه انتخابات و پس از آن به فراموشی سپردن به نظر می رسد از اخلاق و مرام انتخاباتی به دور است.
, ,
,
, به هر ترتیب واقعیت تلخی که هر از چند گاهی در این جاده رخ می دهد غیرقابل انکار است و تاکنون نیزنامه نگاری های متعدد به دوائر و ارگان های ذیربط در این باره از سوی مسئولان دانشگاه هایی که دانشجویانشان در مسیر تردد و خطر همیشگی این جاده هستند مثمر ثمر نبوده است و معلوم نیست باید چند حادثه دلخراش و خونین دیگر از این دست رخ دهد تا شاید مسئولان به فکر چاره اندیشی و حل و فصل این مسئله بیافتند.
,در نهایت خواست عمومی و به حق مردم به خصوص از کاندیدایی که در پایان روند انتخابات به عنوان منتخب مردم به خانه ملت راه پیدا می کند این است که به صورت ویژه رسیدگی به رفع این نقطه حادثه خیز را در دستور کار و اولویت قرار دهد و این مسئله را به آینده و نبود بودجه و اعتبار موکول نکند و ضریب بالای خطر در این نقطه را مدنظر داشته و بداند که از لحظه ای که مردم فرد مورد نظرشان را به عنوان نماینده منتخب خود انتخاب می کنند مسئولیت جان افراد در جاده های حادثه خیز شهرستان متوجه کاندیدای منتخب نیز می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه