مدیر جهاد کشاورزی سیروان خبر داد؛

اختصاص 23 هکتار از اراضی کشاورزی سیروان به کشت چغندر قند

اختصاص 23 هکتار از اراضی کشاورزی سیروان به کشت چغندر قند
مدیر جهاد کشاورزی سیروان گفت: 23 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سیروان به کشت چغندر قند اختصاص یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حاجیعلی پورمحمد، مدیر جهاد کشاورزی سیروان در گفتگو با سیروان نوین گفت: 23 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سیروان به کشت چغندر قند اختصاص یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین,

این مسئول با بیان اینکه چغندر قند برای اولین بار است که در این شهرستان کشت می شود، اظهار کرد:  قبل از کاشت محصول مطالعات خاک‌شناسی بر روی زمین‌ها انجام شده است و خاک این منطقه برای کشت این محصول مناسب می باشد.

,

وی افزود: کاشت این محصول چند روزی است که در اراضی این شهرستان آغاز شده است.

,

مدیر جهاد کشاورزی سیروان با بیان اینکه کاشت، آبیاری و برداشت این محصول در این شهرستان به صورت مکانیزه انجام می‌شود، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود به طور میانگین در هر هکتار 60 تا 120 تن چغندر قند برداشت شود.

,

پورمحمد عنوان کرد: این محصول پس از برداشت به کارخانه های قند سایر استان ها تحویل داده می‌شود.

,

وی مطرح کرد: کشاورزانی که از محصولات جدید برای تناوب زراعی استفاده می کنند توسط جهاد کشاورزی حمایت خواهند شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه