در هیاهوی انتخابات؛

بد اخلاقی انتخاباتی فرصت رابه تهدید مبدل می کند

بد اخلاقی انتخاباتی فرصت رابه تهدید مبدل می کند
هر انتخاباتی می‌تواند فرصت خوبی برای حرکت های رو به جلو و بازنگری در روش مدیریت کشور باشد و نباید این فرصت با برخی بد اخلاقی ها به تهدید تبدیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اساتید برتر، عرصه تبلیغات انتخاباتی عرصه رقابت است و تلاش برای پیشی گرفتن؛ برای به برتری رسیدن و خود را شایسته‌ترین معرفی کردن؛ اما رسیدن به این هدف در میدان انتخابات نیز مانند هر میدان رقابت دیگری در چارچوبی از بایدها و نبایدها مشروعیت می‌ یابد.

چارچوبی که در ادبیات این روزهای کشور از آن به اخلاق انتخاباتی یاد می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اساتید برتر،, اساتید برتر, ,
,
,


گاهی بداخلاقی‌ها فرصت انتخاباتی را به تهدید تبدیل می‌کند

هر انتخاباتی می‌تواند فرصت خوبی برای حرکت های رو به جلو و بازنگری در روش مدیریت کشور باشد و نباید این فرصت با برخی بد اخلاقی ها به تهدید تبدیل شود.

در یک فضای سالم انتخاباتی هر یک از رقبا به ارائه برنامه و معرفی خود می پردازند تا جامعه با امیدواری پای صندوق های رای حاضر شوند.
 

,
, گاهی بداخلاقی‌ها فرصت انتخاباتی را به تهدید تبدیل می‌کند, گاهی بداخلاقی‌ها فرصت انتخاباتی را به تهدید تبدیل می‌کند,
,
,
,
,
,
شور و نشاط انتخاباتی یعنی افزایش مشارکت مردم

شور و نشاط انتخاباتی یعنی افزایش مشارکت مردم در تعیین سرنوشتشان که امر موجهی است اما نمی توان آن را با تخریب آمیخت هر چند که عده ای به اشتباه فکر می کنند برای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی باید به تخریب و خدشه وارد کردن به رقیب خود بپردازند.
, شور و نشاط انتخاباتی یعنی افزایش مشارکت مردم , شور و نشاط انتخاباتی یعنی افزایش مشارکت مردم ,
,
,

متاسفانه با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهدیم که برخی به جای تبیین برنامه های خود در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی به تخریب رقبای خود اهتمام می ورزند که این به منافع ملی ضربه زده و وحدت ملی را مخدوش می کند.

معمولا وقتی اقشار مختلف جامعه در صحنه حضور می‌یابند و رقابت‌ها جدی می‌شود ما دچار یک افراط و تفریط می‌شویم.

تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی نامزدها و طرفدارانشان باید در چهارچوب قانون و اخلاق انجام شود و حامیان در دفاع از نامزد مورد نظر خود به بیان نقاط مثبت بپردازند چون تخریب نامزد مقابل باعث تحریک دیگر نامزدهامی‌شود و این خود منجر به بروز تشنج در سطح شهر خواهد.

طرفداران نامزدها نیز باید از هر اقدامی که باعث ایجاد تنش در جامعه می‌شود و در شأن نظام جمهوری اسلامی ایران نیست پرهیز کنند.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
هزینه‌های هنگفت تبلیغات نامزدها یکی از مصادیق بداخلاقی‌های انتخاباتی است
, هزینه‌های هنگفت تبلیغات نامزدها یکی از مصادیق بداخلاقی‌های انتخاباتی است, هزینه‌های هنگفت تبلیغات نامزدها یکی از مصادیق بداخلاقی‌های انتخاباتی است,


رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان و از همه مهمتر از سوی مجریان انتخابات در برگزاری یک انتخابات سالم بسیار تاثیرگذار است.

عدم احترام متقابل و دادن وعده‌های غیر عملی نیز از دیگر مصادیق بداخلاقی‌های انتخاباتی است که متاسفانه در این روزها شاهدیم برخی به بهانه حمایت از یک نامزد در سطح شهر حضور یافته و به نامزدهای دیگر توهین می‌کنند.

قطعا رعایت اخلاق در بحث تبلیغات چه از طرف نامزدها و چه از سوی حامیانشان بر پر شور برگزار شدن انتخابات تاثیرگذار است و در مقابل، بی اخلاقی‌ها و ناراستی‌ها باعث دلسرد شدن مردم خواهد شد.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه