فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) استان همدان:
رعایت خط قرمزهای تعیین شده رهبری توسط تیم مذاکره کننده
فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) استان همدان گفت: تیم مذاکره کننده باید مراقب باشد که از خط قرمزهای تعیین شده از سوی رهبری عبور نکند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سردار غلامعلی ابوحمزه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری ملایری ها، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع مردم تبریز گفت: سخنان مقام معظم رهبری بر پایه و اساس حکمت، مصلحت و عزت که محور سیاست خارجه نظام جمهوری اسلامی است، بیان شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری ملایری ها,وی افزود: اگر تیم مذاکره کننده این سه محور را در مقابل گروه 5+1 رعایت کند، قطعا موفق می شویم.
,فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) استان همدان با اشاره به اینکه تیم مذاکره کننده باید مراقب باشد که از خط قرمزهای تعیین شده از سوی رهبری عبور نکند، اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر محورهای ادامه غنی سازی، جلوگیری از تعطیلی مراکز هسته ای، حفظ عزت ملت ایران و جلوگیری از سوءاستفاده دشمن تأکید کردند.
,وی به اظهارات مسئولین آمریکایی مبنی بر رفع حصر عوامل فتنه 88 اشاره کرد و افزود: این سخنان بسیار پوچ و بی ارزش است و کسی اجازه دخالت در نظام جمهوری اسلامی ایران را ندارد.
,ابوحمزه تأکید کرد: این اظهارات تنها برای استفاده داخلی مسئولین آمریکایی است و نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ تمکین و اعتنایی بر این اراجیف ندارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه