بمناسبت ایام نوروز برگزار می شود؛

نمایشگاه دائمی صنایع دستی در ایرانشهر

نمایشگاه دائمی صنایع دستی در ایرانشهر
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه دائمی صنایع دستی با همکاری فرمانداری در قلعه ناصری ایرانشهر برپا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون،ملک محمد سنجرانی  در حاشیه سومین نشست ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان ایرانشهر اظهار داشت: ایرانشهر به عنوان قطب صنایع دستی استان نیازمند معرفی شایسته و مطلوب هنر دستان توانمند زنان و مردان سیستانی و بلوچ است به همین سبب در آستانه سال نو نمایشگاه دائمی در قلعه ناصری آغاز بکار می کند.

وی اضافه کرد: ایرانشهر به علت قرار گرفتن در مسیر سه راهی بم - چابهار و زاهدان- چابهار همواره پذیرای مسافران عبوری است و بسیاری از مسافران نوروزی نیز برای استراحت میان راهی این شهر را انتخاب کرده و روز یا شبی را در آن سپری می کنند.

سنجرانی گفت: ایرانشهر به عنوان ناحیه گردشگری نخل و آموزه های قومی تعریف شده و تلاش ما بر این است که از تمام ظرفیت ها برای شناسایی مکانهای تاریخی، گردشگری و دیدنی این شهرستان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان از فرماندار و مسوولان ادارات این شهرستان برای برنامه ریزی استقبال از مسافران نوروزی تقدیر کرد.

فرماندار ایرانشهر نیز گفت: تمام امکانات این شهرستان برای استقبال از مسافران نوروزی در حال آماده سازی است.

رحمدل بامری افزود: ایرانشهر دارای جاذبه های گردشگری فراوان از جمله قلعه ناصری، قلعه بمپور، بیت مقام معظم رهبری، رودخانه سر سبز دامن، سد بمپور، باغ خالصه بمپور، قبرستان اسپیدژ و آب گرم بزمان است که همه ساله تعداد زیادی از هموطنانمان از این مکانها دیدن می کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه