خطر سقوط بیخ گوش پولدارهای کرمانی
هفته یازدهم لیگ دسته اول فوتسال ایران در حالی با تساوی رسالت کرمان پیگیری شد که این تیم همچنان به دنبال بقا در لیگ است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “ورزش خبر ” هفته یازدهم لیگ دسته اول فوتسال ایران با برگزاری هشت دیدار پیگیری شد که در یکی از دیدارهای حساس این هفته تیم رسالت کرمان که از منابع مالی خوبی بهره مند است موفق نشد از پس تیم کشاورز قزوین برآید و با یک تساوی که در نهایت به دست آمد همچنان خطر سقوط را بیخ گوش خود احساس میکند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش خبر,
جدال حساس دو تیم برای بقا در لیگ دسته اول در حالی در سالن استانداری کرمان آغاز شد که قزوینی ها با گلزنی در نیمه نخست و برتری در این نیمه ، کرمانی ها را در شوک فرو بردند تا ادامه بازی برای تیم میزبان سخت شود و نیم نخست با برتری شاگردان عبدالهی به اتمام برسد اما نیمه دوم کرمان سراسر حمله به فکر فرار از شکست خانگی و کشاورز برای کم کردند فاصله خود با تیم های بالای سری خود تلاش کردند که تنها به ثمر رسیدن یک گل که سهم رسالت بود حاصل این تلاش بود تا تساوی یک یک نتیجه نهایی این بازی باشد.
,
رسالت با تساوی در این بازی خطر سقوط را حس کرد اما کشاورز با این یک امتیاز کمی به بقا امیدوار شد.
,
رسالت در ابتدای فصل با هزینه بسیار سعی بر صعود مقتدرانه به لیگ برتر داشت اما با رسیدن به انتهای لیگ , همچنان این تیم پولدار دست به گریبان مشکلات خود است و برای عدم سقوط می جنگد .
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه