دانش آموزان نخبه تویسرکانی تجلیل شدند

دانش آموزان نخبه تویسرکانی تجلیل شدند
در همایش جشن ستارگان دانش آموزان نخبه تویسرکانی تجلیل شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رودآور در همایش جشن ستارگان از۱۵۷ دانش‌آموز نخبه علمی، قرآنی و ورزشی تویسرکان تجلیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, رودآور,

حجت الاسلام مرتضی موحدی امام جمعه تویسرکان در این مراسم با توصیه دانش آموزان به درک مفاهیم قرآنی و با تأکید بر اینکه رسالت قرآن کریم غنی سازی دل است، گفت: ترس در دلی که به نور قرآن غنی شود جایگاهی ندارد.

,

وی همچنین جامعه امروزی را تنشنه نیروی انسانی متخصص در رشته علوم دینی دانست و اینکه دانش‌آموزان پیش‌دانشگاهی در مقطع انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه هستند می توانند تحصیل در حوزه علمیه یکی از اهداف اینده خود در نظر بگیرند.

,

علی بیات مدیر آموزش و پرورش تویسرکان نیز اهتمام والدین در همراهی دانش آموزان را از عوامل موفقیت آنان عنوان کرد و گفت: دانش آموزان تویسرکانی در استان در رشته ریاضی مقام دوم را دارند.

,

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ دانش آموز تویسرکانی رتبه زیر ۳۳ را در کنکور امسال را کسب کردند، افزود: کسب مقام نخست کشوری در رشته نهج‌البلاغه، وجود هفت حافظ کل قرآن، کسب عناوین مختلف در جشنواره خوارزمی و همچنین کسب مقام قهرمانی و نائب قهرمانی در کشتی پهلوانی کشور را از دیگر افتخارات دانش آموزان تویسرکانی برشمرد.

,

در پایان این همایش از ۱۵۷ دانش‌آموز نخبه علمی، قرآنی و ورزشی تویسرکان تجلیل بعمل آمد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه