محمدرضا ملکشاهی راد:

لرستان گمنام ترین استان در صحن بهارستان است

لرستان گمنام ترین استان در صحن بهارستان است
تغییر مداوم نمایندگان و عدم ثبات در معرفی نمایندگان مردم به این نهاد عالی قانونگذاری، انتخاب نمایندگان ضعیف و فاقد شرایط لازم و کافی برای نمایندگی سبب شده است که سطح تأثیرگذاری نمایندگان این خطه در روند تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی بسیار پایین باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛آنچه در ادامه می خوانید گفت و گوی پایگاه خبری "خبرافلاک" با نامزد انتخاباتی؛ "محمدرضا ملکشاهی راد" است که وی نظر خود را در رابطه با کلیدواژه های این پایگاه خبری عنوان کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آنچه در ادامه می خوانید گفت و گوی پایگاه خبری "خبرافلاک" با نامزد انتخاباتی؛ "محمدرضا ملکشاهی راد" است که وی نظر خود را در رابطه با کلیدواژه های این پایگاه خبری عنوان کرده است., خبرافلاک,
- علت حضور؟اینجانب یکی از دلایل عقب افتادن استان لرستان از قافله توسعه و پیشرفت نسبت به سایر استان‌های کشور را ضعف در جهت‌گیری وضع قوانین به نفع این استان می‌بینم. متأسفانه ضعف نمایندگان استان لرستان در ادوار مجلس شورای اسلامی و عدم هماهنگی و همکاری مجمع نمایندگان استان و همچنین نمایندگان استان‌های شبیه به لرستان سبب شده است که قوانین وضع شده در مجلس شورای اسلامی کمتر جهت‌گیری حمایتی به نفع مناطق محروم کشور داشته باشد و این عدم توازن همیشه باعث جذب سرمایه‌ها، منابع و امکانات به نفع استان های برخوردار و بیشتر توسعه یافته شده است.بنده در طول مدت چهار سال نمایندگی ام در مجلس به خوبی توانستم که در حلقه‌ی نمایندگان موثر و فعال مجلس که نقش عمده و تعیین در وضع قوانین کشور دارند حضور یابم.
لیکن این حضور نمی‌تواند به صورت آنی و ظرف مدت کوتاهی انجام گردد. لذا می‌بایست نمایندگان استان در طول چند دوره نمایندگی به این قدرت و نفوذ در مجلس دست پیدا کنند.بنده عمیقاً معتقدم که یک بار مصرف بودن نمایندگان خرم‌آباد تا کنون لطمات فراوانی به این دیار وارد نموده است تا جایی که نمایندگان معرفی شده به مجلس در این حوزه‌ی انتخابیه هیچ‌گاه نتوانسته‌اند موقعیت و قدرت نفوذ و تأثیرگذاری مناسبی در مجلس به دست آورند.
البته یکی دیگر از دلایل عدم اعتماد مردم به نمایندگان را باید در خود آنها نیز جستجو کرد. چرا که بخشی از این ضعف به خود نمایندگان نیز باز می‌گردد.اینجانب در اولین حضورم در مجلس توانسته‌ام که به عنوان بسیار مهم و کلیدی نایب رئیسی کمیسیون عمران مجلس که کمیسیونی بسیار مفید و تأثیرگذار برای رشد و توسعه استان و شهر خرم‌آباد می‌باشد برسم و در خود این ظرفیت را می بینم که در صورت ورود مجدد به مجلس بتوانم موقعیت قبلی خود را به دست آورده و آن را استحکام نیز ببخشم و در نهایت از این عامل در جهت رشد و توسعه خرم‌آباد، چگنی و بخش‌های تابعه استفاده نمایم.- امام از نمایندگان چه می خواستند؟
حضرت امام خمینی(ره) در این رابطه جمله‌ی معروفی دارد که نشان از عمق اعتقاد ایشان به این نهاد مهم حاکمیتی است. ایشان مجلس را در رأس همه‌ی امور می‌دانند و این دیدگاهی بسیار مترقی و هوشمندانه است. اتفاقاً این گفته‌ی امام را می‌توان در پاسخ به کسانی که ادعا می‌کنند که نمایندگان مجلس می‌بایست با دولت همراه و هم‌سو باشند، به‌کار برد. چرا که بر اساس این دیدگاه عالمانه، مجلس تعیین کننده‌ی مسیر و برنامه‌های دولت و حتی تعیین‌ کننده‌ی ساختار دولت است. پس در مقام قانونگذاری و تعیین هدف و مسیر، جایگاه مجلس جایگاهی بالاتر و ناظر بر قوه‌ی مجریه است.
بر این اساس می‌توان چنین نتیجه گرفت که امام خمینی(ره) نمایندگان مجلس را رقم زنندگان چشم‌انداز آینده‌ی نظام و انقلاب می‌داند و بر این اساس یقیناً انتظارات ویژه‌ای از آنان نیز خواهند داشت.در واقع از دیدگاه ایشان نمایندگان می‎بایست عصاره‌ی فضایل مردم کشور باشند تا بتوانند در مقام قانون‌گذاری، شرایط و نیازهای جامعه و چشم‌اندازهای آینده را به خوبی درک کرده و در جهت آن قانونگذاری و نظارت نمایند.
- استکبارستیزی
روح انقلاب اسلامی استکبارستیزی است. مبارزه با ظلم و فساد در هر جای جهان فلسفه‌ی وجودی نظام اسلامی و انقلاب ما است. هیچ‌گاه نمی‌توانیم این مسئولیت خطیر را به بهانه‌های مختلف فراموش کرده و اجازه دهیم در اندیشه‌ی مردمان و فرزندان این سرزمین کم‌رنگ گردد. مکتب شیعه به لحاظ داشتن ارزش‌هایی مانند عاشورا و الگو‌هایی مانند معصومین(ع) نمی‌تواند در برابر استکبار ساکت و بی تفاوت بماند. این یکی از پایه‌های مکتب پویای تشیع است و قابل تجدید نظر و چشم‌پوشی نیست.
- انقلاب اسلامی
انقلاب اسلامی ایران زمینه‌ساز انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) است. اگرچه همواره در مسیر انقلاب ما لغزش‌ها و اشتباهاتی نیز رخ داده که همیشه با یاری خداوند متعال اصلاح گردیده و نهایتاً در مسیر واقعی خود قرار گرفته است. لیکن نباید فراموش کرد که مردم ایران از آغاز راه هدف غایی و نهایی خود را پیوند انقلاب اسلامی با انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) قرار داده‌اند که انشا‌الله به این هدف متعالی و مقدس نیز خواهیم رسید.
- ولایت فقیه
ولایت فقیه رکن رکین نظام جمهوری اسلامی ایران است. اصلی که با هوشیاری و به خوبی توسط بنیان گذاران نظام اسلامی ایران در قانون اساسی جای داده شده است و منشاء آن نیز دستورات دین مبین اسلام و از اصول اساسی و منطقی این مکتب حیات بخش است.جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی جایگاه بسیار ویژه و رفیعی است که همواره در شدائد روزگار و بحران هایی که می‌رفته موجودیت نظام و انقلاب را به خطر اندازد نقش خود را به بهترین وجه ممکن نشان داده و همگان اهمیت و میزان تأثیرگذاری آن را با چشمان خود دیده‌اند.
- مردم سالاری دینی
نوع نظام جمهوری اسلامی ایران، حکومتی مبتنی بر اصول متقن و استوار دین مبین اسلام و با پشتوانه‌ی مردم مسلمان و آزاداندیش است. در واقع شعار مردم ایران از ابتدای نهضت انقلابی خود متکی بر دو اصل جمهوریت و اسلامیت بوده است و این دو مفهوم به عنوان پایه‌ای برای سایر اجزاء حاکمیت نظام مطرح بوده است.با تحقیق در مبانی دین مبین اسلام نیز به روشنی درخواهیم یافت که ائمه‌ی اطهار(ع) و رسول مکرم اسلام(ص) نیز با تکیه بر اهمیت و جایگاه مردم در برقراری حکومت اسلامی، تلاش نموده‌اند با اصلاح جامعه و همراه نمودن آحاد مردم بدون هرگونه اجبار و الزام قطعی و تنها بر اساس موعظه‌ی حسنه و ترویج منطقی دین اسلام و راه حق و حقیقت حکومت صالحه اسلامی را برقرار نمایند.البته مردم‌سالاری دینی علی‌رغم داشتن مشابهت‌هایی، تفاوتهای بنیادینی نیز با نوع حکومت دموکراتیک در غرب دارد. در نظام مبتنی بر سکولاریسم، دین به عنوان ابزاری شخصی و نه اجتماعی در کنج خانه‌ها و کلیساها منزوی شده و کوچکترین نقشی برای آن در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در نظر گرفته نشده است. این در حالی است که در نظام اسلامی، تشکیل حکومت مردم‌سالار متکی بر آراء و نظرات همه‌ی آحاد جامعه در تلفیق با ارزش‌های فرهنگ دینی هویت و عینیت می‌یابند.
- رابطه با آمریکا
متاسفانه کشور ایالات متحده‌ی آمریکا در طول صد سال اخیر، هرگاه ملّت ایران خواسته است در جهت استقلال و پیشیرفت و توسعه گام بردارد موانع و مشکلاتی را بر سر راهش ایجاد نموده و برای جلوگیری از پیشرفت و استقلال ایران از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.اوج دشمنی آمریکایی‌ها از زمان آغاز جنگ تحمیلی، با حمایت همه جانبه از صدام جنایتکار و حتی ورود مستقیم به جنگ با ایران در خلیج فارس آغاز شده و هم‌اکنون نیز در تمامی عرصه‌ها ادامه دارد.
اگرچه با تدبیر و کاردانی تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با رهبری و تیزهوشی رهبر فرزانه‎ی انقلاب، توانسته است پیشرفت‌های فراوانی را در راه لغو تحریم‌های وضع شده توسط آمریکا و هم‌پیمانانش به دست آورد، اما هنوز هم آمریکایی‌ها را نمی‌توان به عنوان کشوری صادق برای برقراری ارتباط دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی و... بازشناخت.در واقع اختلاف میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، اختلافی ایت که از تفاوت ماهیت این دو نشأت گرفته است. ایران به عنوان کشوری که به دنبال استقلال و حفظ تمامیت ارضی خود سال‌ها است در حال تلاش و مجاهدت است و آمریکا به عنوان کشوری که داعیه‌ی نظم نوین جهانی و حاکمیت بر تمام جهان را دارد نمی‌توانند ارتباطی منطقی و پایدار داشته باشند، مگر اینکه یکی از این دو کشور از آرمان‌ها و در واقع ماهیت خود دست کشیده و تغییر ماهوی پیدا کند.
- فتنه 88
فتنه‌ی 88 ثمره‌ی توطئه‌ی همه‌جانبه و بسیار برنامه‌ریزی شده‌ی دشمنان انقلاب و نظام و برخی ندانم‌کاری‌ها و خیانت‌های داخلی بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 بود.اختلافات داخلی به وجود آمده در سال 88 می‌توانست با تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب بسیار آرام‌تر و با سرعت بیشتری خاتمه یابد ولی متاسفانه تخطی برخی از جریانات داخلی از فرامین معظم‌له و عدم تمکین از قوانین کشور می‌رفت که به تهدیدی جدی برای نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل گردد که بحمدالله باز هم با تیزهوشی و بیدارگری رهبر انقلاب خاتمه یافته و امنیت و آرامش به کشور باز گردید.
- لرستان در بهارستان:
لرستان را بحق می‌توان گم‌نام ترین استان کشور در صحن بهارستان دانست. تغییر مداوم نمایندگان و عدم ثبات در معرفی نمایندگان مردم به این نهاد عالی قانونگذاری، انتخاب نمایندگان ضعیف و فاقد شرایط لازم و کافی برای نمایندگی سبب شده است که سطح تأثیرگذاری نمایندگان این خطه در  روند تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی بسیار پایین بوده و این خود بیشترین لطمه را به اقتصاد و روند توسعه و پیشرفت استان زده است.نمایندگان استان لرستان در طول ادوار مجلس جز در چند مورد خاص هرگز نتوانسته‌اند نماد مناسبی از هویت و استعدادهای نهفته در این سرزمین باشند.
چالش‌هایی همچون طایفه‌گرایی، بداخلاقی سیاسی و انتخاباتی، خرید و فروش رای، تبلیغات مسموم و ... سبب شده‌اند که نمایندگان شایسته و لایق کرسی بهارستان هرگز نتوانند خود را آنگونه که لازم است به جامعه معرفی نموده و به عنوان نمایندگان مردم در مجلس صاحب کرسی شوند.بنده امیدوارم مردم فهیم خرم‌آباد و بخش‌های تابعه با درک بالا از اهمیت مجلس و با در نظر داشتن معیارهای منطقی دست به انتخاب نمایندگان خود زده و آفت‌های فراروی یک انتخاب صحیح را برای همیشه از میان بردارند.
- کاندیدای اصلح:
کاندیدای اصلح؛کاندیدایی است با توان و تجربه‌ی مدیریتی بالا، قدرت تأثیرگذاری فراوان، بیان شیوا، شناخت عمیق و کلی از حوزه‌ی انتخابیه، مومن به ارزش‌های اسامی و ملتزم به آرمان‌های انقلاب، مقتدر و بصیر و با دانش و مهارت ادراکی از فرصت‌ها و چالش‌های فراروی حوزه‌ی انتخابیه خود.
- مردم
هویت بخش به همه‌ی مفاهیمی همچون مجلس، دولت، مسئولان، وطن، خاک و... . مردم همه چیز این سرزمین هستند.
- انتخابات 7 اسفندتجلی‌گاه مردم‌سالاری دینی که انشا‌ءالله هرآنچه که خیر و صلاح مردم است در این روز اتفاق خواهد افتاد.
- آقای ملکشاهی راد خادم مردم
 انتهای پیام/
,
- علت حضور؟اینجانب یکی از دلایل عقب افتادن استان لرستان از قافله توسعه و پیشرفت نسبت به سایر استان‌های کشور را ضعف در جهت‌گیری وضع قوانین به نفع این استان می‌بینم. متأسفانه ضعف نمایندگان استان لرستان در ادوار مجلس شورای اسلامی و عدم هماهنگی و همکاری مجمع نمایندگان استان و همچنین نمایندگان استان‌های شبیه به لرستان سبب شده است که قوانین وضع شده در مجلس شورای اسلامی کمتر جهت‌گیری حمایتی به نفع مناطق محروم کشور داشته باشد و این عدم توازن همیشه باعث جذب سرمایه‌ها، منابع و امکانات به نفع استان های برخوردار و بیشتر توسعه یافته شده است.بنده در طول مدت چهار سال نمایندگی ام در مجلس به خوبی توانستم که در حلقه‌ی نمایندگان موثر و فعال مجلس که نقش عمده و تعیین در وضع قوانین کشور دارند حضور یابم.
, - علت حضور؟اینجانب یکی از دلایل عقب افتادن استان لرستان از قافله توسعه و پیشرفت نسبت به سایر استان‌های کشور را ضعف در جهت‌گیری وضع قوانین به نفع این استان می‌بینم. متأسفانه ضعف نمایندگان استان لرستان در ادوار مجلس شورای اسلامی و عدم هماهنگی و همکاری مجمع نمایندگان استان و همچنین نمایندگان استان‌های شبیه به لرستان سبب شده است که قوانین وضع شده در مجلس شورای اسلامی کمتر جهت‌گیری حمایتی به نفع مناطق محروم کشور داشته باشد و این عدم توازن همیشه باعث جذب سرمایه‌ها، منابع و امکانات به نفع استان های برخوردار و بیشتر توسعه یافته شده است.بنده در طول مدت چهار سال نمایندگی ام در مجلس به خوبی توانستم که در حلقه‌ی نمایندگان موثر و فعال مجلس که نقش عمده و تعیین در وضع قوانین کشور دارند حضور یابم. , - علت حضور؟,
لیکن این حضور نمی‌تواند به صورت آنی و ظرف مدت کوتاهی انجام گردد. لذا می‌بایست نمایندگان استان در طول چند دوره نمایندگی به این قدرت و نفوذ در مجلس دست پیدا کنند.بنده عمیقاً معتقدم که یک بار مصرف بودن نمایندگان خرم‌آباد تا کنون لطمات فراوانی به این دیار وارد نموده است تا جایی که نمایندگان معرفی شده به مجلس در این حوزه‌ی انتخابیه هیچ‌گاه نتوانسته‌اند موقعیت و قدرت نفوذ و تأثیرگذاری مناسبی در مجلس به دست آورند.
, لیکن این حضور نمی‌تواند به صورت آنی و ظرف مدت کوتاهی انجام گردد. لذا می‌بایست نمایندگان استان در طول چند دوره نمایندگی به این قدرت و نفوذ در مجلس دست پیدا کنند.بنده عمیقاً معتقدم که یک بار مصرف بودن نمایندگان خرم‌آباد تا کنون لطمات فراوانی به این دیار وارد نموده است تا جایی که نمایندگان معرفی شده به مجلس در این حوزه‌ی انتخابیه هیچ‌گاه نتوانسته‌اند موقعیت و قدرت نفوذ و تأثیرگذاری مناسبی در مجلس به دست آورند. ,
البته یکی دیگر از دلایل عدم اعتماد مردم به نمایندگان را باید در خود آنها نیز جستجو کرد. چرا که بخشی از این ضعف به خود نمایندگان نیز باز می‌گردد.اینجانب در اولین حضورم در مجلس توانسته‌ام که به عنوان بسیار مهم و کلیدی نایب رئیسی کمیسیون عمران مجلس که کمیسیونی بسیار مفید و تأثیرگذار برای رشد و توسعه استان و شهر خرم‌آباد می‌باشد برسم و در خود این ظرفیت را می بینم که در صورت ورود مجدد به مجلس بتوانم موقعیت قبلی خود را به دست آورده و آن را استحکام نیز ببخشم و در نهایت از این عامل در جهت رشد و توسعه خرم‌آباد، چگنی و بخش‌های تابعه استفاده نمایم.- امام از نمایندگان چه می خواستند؟
, البته یکی دیگر از دلایل عدم اعتماد مردم به نمایندگان را باید در خود آنها نیز جستجو کرد. چرا که بخشی از این ضعف به خود نمایندگان نیز باز می‌گردد.اینجانب در اولین حضورم در مجلس توانسته‌ام که به عنوان بسیار مهم و کلیدی نایب رئیسی کمیسیون عمران مجلس که کمیسیونی بسیار مفید و تأثیرگذار برای رشد و توسعه استان و شهر خرم‌آباد می‌باشد برسم و در خود این ظرفیت را می بینم که در صورت ورود مجدد به مجلس بتوانم موقعیت قبلی خود را به دست آورده و آن را استحکام نیز ببخشم و در نهایت از این عامل در جهت رشد و توسعه خرم‌آباد، چگنی و بخش‌های تابعه استفاده نمایم.- امام از نمایندگان چه می خواستند؟, , - امام از نمایندگان چه می خواستند؟,
حضرت امام خمینی(ره) در این رابطه جمله‌ی معروفی دارد که نشان از عمق اعتقاد ایشان به این نهاد مهم حاکمیتی است. ایشان مجلس را در رأس همه‌ی امور می‌دانند و این دیدگاهی بسیار مترقی و هوشمندانه است. اتفاقاً این گفته‌ی امام را می‌توان در پاسخ به کسانی که ادعا می‌کنند که نمایندگان مجلس می‌بایست با دولت همراه و هم‌سو باشند، به‌کار برد. چرا که بر اساس این دیدگاه عالمانه، مجلس تعیین کننده‌ی مسیر و برنامه‌های دولت و حتی تعیین‌ کننده‌ی ساختار دولت است. پس در مقام قانونگذاری و تعیین هدف و مسیر، جایگاه مجلس جایگاهی بالاتر و ناظر بر قوه‌ی مجریه است.
, حضرت امام خمینی(ره) در این رابطه جمله‌ی معروفی دارد که نشان از عمق اعتقاد ایشان به این نهاد مهم حاکمیتی است. ایشان مجلس را در رأس همه‌ی امور می‌دانند و این دیدگاهی بسیار مترقی و هوشمندانه است. اتفاقاً این گفته‌ی امام را می‌توان در پاسخ به کسانی که ادعا می‌کنند که نمایندگان مجلس می‌بایست با دولت همراه و هم‌سو باشند، به‌کار برد. چرا که بر اساس این دیدگاه عالمانه، مجلس تعیین کننده‌ی مسیر و برنامه‌های دولت و حتی تعیین‌ کننده‌ی ساختار دولت است. پس در مقام قانونگذاری و تعیین هدف و مسیر، جایگاه مجلس جایگاهی بالاتر و ناظر بر قوه‌ی مجریه است.,
بر این اساس می‌توان چنین نتیجه گرفت که امام خمینی(ره) نمایندگان مجلس را رقم زنندگان چشم‌انداز آینده‌ی نظام و انقلاب می‌داند و بر این اساس یقیناً انتظارات ویژه‌ای از آنان نیز خواهند داشت.در واقع از دیدگاه ایشان نمایندگان می‎بایست عصاره‌ی فضایل مردم کشور باشند تا بتوانند در مقام قانون‌گذاری، شرایط و نیازهای جامعه و چشم‌اندازهای آینده را به خوبی درک کرده و در جهت آن قانونگذاری و نظارت نمایند.
, بر این اساس می‌توان چنین نتیجه گرفت که امام خمینی(ره) نمایندگان مجلس را رقم زنندگان چشم‌انداز آینده‌ی نظام و انقلاب می‌داند و بر این اساس یقیناً انتظارات ویژه‌ای از آنان نیز خواهند داشت.در واقع از دیدگاه ایشان نمایندگان می‎بایست عصاره‌ی فضایل مردم کشور باشند تا بتوانند در مقام قانون‌گذاری، شرایط و نیازهای جامعه و چشم‌اندازهای آینده را به خوبی درک کرده و در جهت آن قانونگذاری و نظارت نمایند.,
- استکبارستیزی
, - استکبارستیزی, - استکبارستیزی,
روح انقلاب اسلامی استکبارستیزی است. مبارزه با ظلم و فساد در هر جای جهان فلسفه‌ی وجودی نظام اسلامی و انقلاب ما است. هیچ‌گاه نمی‌توانیم این مسئولیت خطیر را به بهانه‌های مختلف فراموش کرده و اجازه دهیم در اندیشه‌ی مردمان و فرزندان این سرزمین کم‌رنگ گردد. مکتب شیعه به لحاظ داشتن ارزش‌هایی مانند عاشورا و الگو‌هایی مانند معصومین(ع) نمی‌تواند در برابر استکبار ساکت و بی تفاوت بماند. این یکی از پایه‌های مکتب پویای تشیع است و قابل تجدید نظر و چشم‌پوشی نیست.
, روح انقلاب اسلامی استکبارستیزی است. مبارزه با ظلم و فساد در هر جای جهان فلسفه‌ی وجودی نظام اسلامی و انقلاب ما است. هیچ‌گاه نمی‌توانیم این مسئولیت خطیر را به بهانه‌های مختلف فراموش کرده و اجازه دهیم در اندیشه‌ی مردمان و فرزندان این سرزمین کم‌رنگ گردد. مکتب شیعه به لحاظ داشتن ارزش‌هایی مانند عاشورا و الگو‌هایی مانند معصومین(ع) نمی‌تواند در برابر استکبار ساکت و بی تفاوت بماند. این یکی از پایه‌های مکتب پویای تشیع است و قابل تجدید نظر و چشم‌پوشی نیست.,
- انقلاب اسلامی
, - انقلاب اسلامی, - انقلاب اسلامی,
انقلاب اسلامی ایران زمینه‌ساز انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) است. اگرچه همواره در مسیر انقلاب ما لغزش‌ها و اشتباهاتی نیز رخ داده که همیشه با یاری خداوند متعال اصلاح گردیده و نهایتاً در مسیر واقعی خود قرار گرفته است. لیکن نباید فراموش کرد که مردم ایران از آغاز راه هدف غایی و نهایی خود را پیوند انقلاب اسلامی با انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) قرار داده‌اند که انشا‌الله به این هدف متعالی و مقدس نیز خواهیم رسید.
, انقلاب اسلامی ایران زمینه‌ساز انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) است. اگرچه همواره در مسیر انقلاب ما لغزش‌ها و اشتباهاتی نیز رخ داده که همیشه با یاری خداوند متعال اصلاح گردیده و نهایتاً در مسیر واقعی خود قرار گرفته است. لیکن نباید فراموش کرد که مردم ایران از آغاز راه هدف غایی و نهایی خود را پیوند انقلاب اسلامی با انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) قرار داده‌اند که انشا‌الله به این هدف متعالی و مقدس نیز خواهیم رسید.,
- ولایت فقیه
, - ولایت فقیه, - ولایت فقیه,
ولایت فقیه رکن رکین نظام جمهوری اسلامی ایران است. اصلی که با هوشیاری و به خوبی توسط بنیان گذاران نظام اسلامی ایران در قانون اساسی جای داده شده است و منشاء آن نیز دستورات دین مبین اسلام و از اصول اساسی و منطقی این مکتب حیات بخش است.جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی جایگاه بسیار ویژه و رفیعی است که همواره در شدائد روزگار و بحران هایی که می‌رفته موجودیت نظام و انقلاب را به خطر اندازد نقش خود را به بهترین وجه ممکن نشان داده و همگان اهمیت و میزان تأثیرگذاری آن را با چشمان خود دیده‌اند.
, ولایت فقیه رکن رکین نظام جمهوری اسلامی ایران است. اصلی که با هوشیاری و به خوبی توسط بنیان گذاران نظام اسلامی ایران در قانون اساسی جای داده شده است و منشاء آن نیز دستورات دین مبین اسلام و از اصول اساسی و منطقی این مکتب حیات بخش است.جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی جایگاه بسیار ویژه و رفیعی است که همواره در شدائد روزگار و بحران هایی که می‌رفته موجودیت نظام و انقلاب را به خطر اندازد نقش خود را به بهترین وجه ممکن نشان داده و همگان اهمیت و میزان تأثیرگذاری آن را با چشمان خود دیده‌اند.,
- مردم سالاری دینی
, - مردم سالاری دینی, - مردم سالاری دینی,
نوع نظام جمهوری اسلامی ایران، حکومتی مبتنی بر اصول متقن و استوار دین مبین اسلام و با پشتوانه‌ی مردم مسلمان و آزاداندیش است. در واقع شعار مردم ایران از ابتدای نهضت انقلابی خود متکی بر دو اصل جمهوریت و اسلامیت بوده است و این دو مفهوم به عنوان پایه‌ای برای سایر اجزاء حاکمیت نظام مطرح بوده است.با تحقیق در مبانی دین مبین اسلام نیز به روشنی درخواهیم یافت که ائمه‌ی اطهار(ع) و رسول مکرم اسلام(ص) نیز با تکیه بر اهمیت و جایگاه مردم در برقراری حکومت اسلامی، تلاش نموده‌اند با اصلاح جامعه و همراه نمودن آحاد مردم بدون هرگونه اجبار و الزام قطعی و تنها بر اساس موعظه‌ی حسنه و ترویج منطقی دین اسلام و راه حق و حقیقت حکومت صالحه اسلامی را برقرار نمایند.البته مردم‌سالاری دینی علی‌رغم داشتن مشابهت‌هایی، تفاوتهای بنیادینی نیز با نوع حکومت دموکراتیک در غرب دارد. در نظام مبتنی بر سکولاریسم، دین به عنوان ابزاری شخصی و نه اجتماعی در کنج خانه‌ها و کلیساها منزوی شده و کوچکترین نقشی برای آن در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در نظر گرفته نشده است. این در حالی است که در نظام اسلامی، تشکیل حکومت مردم‌سالار متکی بر آراء و نظرات همه‌ی آحاد جامعه در تلفیق با ارزش‌های فرهنگ دینی هویت و عینیت می‌یابند.
, نوع نظام جمهوری اسلامی ایران، حکومتی مبتنی بر اصول متقن و استوار دین مبین اسلام و با پشتوانه‌ی مردم مسلمان و آزاداندیش است. در واقع شعار مردم ایران از ابتدای نهضت انقلابی خود متکی بر دو اصل جمهوریت و اسلامیت بوده است و این دو مفهوم به عنوان پایه‌ای برای سایر اجزاء حاکمیت نظام مطرح بوده است.با تحقیق در مبانی دین مبین اسلام نیز به روشنی درخواهیم یافت که ائمه‌ی اطهار(ع) و رسول مکرم اسلام(ص) نیز با تکیه بر اهمیت و جایگاه مردم در برقراری حکومت اسلامی، تلاش نموده‌اند با اصلاح جامعه و همراه نمودن آحاد مردم بدون هرگونه اجبار و الزام قطعی و تنها بر اساس موعظه‌ی حسنه و ترویج منطقی دین اسلام و راه حق و حقیقت حکومت صالحه اسلامی را برقرار نمایند.البته مردم‌سالاری دینی علی‌رغم داشتن مشابهت‌هایی، تفاوتهای بنیادینی نیز با نوع حکومت دموکراتیک در غرب دارد. در نظام مبتنی بر سکولاریسم، دین به عنوان ابزاری شخصی و نه اجتماعی در کنج خانه‌ها و کلیساها منزوی شده و کوچکترین نقشی برای آن در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در نظر گرفته نشده است. این در حالی است که در نظام اسلامی، تشکیل حکومت مردم‌سالار متکی بر آراء و نظرات همه‌ی آحاد جامعه در تلفیق با ارزش‌های فرهنگ دینی هویت و عینیت می‌یابند.,
- رابطه با آمریکا
, - رابطه با آمریکا, - رابطه با آمریکا,
متاسفانه کشور ایالات متحده‌ی آمریکا در طول صد سال اخیر، هرگاه ملّت ایران خواسته است در جهت استقلال و پیشیرفت و توسعه گام بردارد موانع و مشکلاتی را بر سر راهش ایجاد نموده و برای جلوگیری از پیشرفت و استقلال ایران از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.اوج دشمنی آمریکایی‌ها از زمان آغاز جنگ تحمیلی، با حمایت همه جانبه از صدام جنایتکار و حتی ورود مستقیم به جنگ با ایران در خلیج فارس آغاز شده و هم‌اکنون نیز در تمامی عرصه‌ها ادامه دارد.
, متاسفانه کشور ایالات متحده‌ی آمریکا در طول صد سال اخیر، هرگاه ملّت ایران خواسته است در جهت استقلال و پیشیرفت و توسعه گام بردارد موانع و مشکلاتی را بر سر راهش ایجاد نموده و برای جلوگیری از پیشرفت و استقلال ایران از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.اوج دشمنی آمریکایی‌ها از زمان آغاز جنگ تحمیلی، با حمایت همه جانبه از صدام جنایتکار و حتی ورود مستقیم به جنگ با ایران در خلیج فارس آغاز شده و هم‌اکنون نیز در تمامی عرصه‌ها ادامه دارد.,
اگرچه با تدبیر و کاردانی تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با رهبری و تیزهوشی رهبر فرزانه‎ی انقلاب، توانسته است پیشرفت‌های فراوانی را در راه لغو تحریم‌های وضع شده توسط آمریکا و هم‌پیمانانش به دست آورد، اما هنوز هم آمریکایی‌ها را نمی‌توان به عنوان کشوری صادق برای برقراری ارتباط دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی و... بازشناخت.در واقع اختلاف میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، اختلافی ایت که از تفاوت ماهیت این دو نشأت گرفته است. ایران به عنوان کشوری که به دنبال استقلال و حفظ تمامیت ارضی خود سال‌ها است در حال تلاش و مجاهدت است و آمریکا به عنوان کشوری که داعیه‌ی نظم نوین جهانی و حاکمیت بر تمام جهان را دارد نمی‌توانند ارتباطی منطقی و پایدار داشته باشند، مگر اینکه یکی از این دو کشور از آرمان‌ها و در واقع ماهیت خود دست کشیده و تغییر ماهوی پیدا کند.
, اگرچه با تدبیر و کاردانی تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با رهبری و تیزهوشی رهبر فرزانه‎ی انقلاب، توانسته است پیشرفت‌های فراوانی را در راه لغو تحریم‌های وضع شده توسط آمریکا و هم‌پیمانانش به دست آورد، اما هنوز هم آمریکایی‌ها را نمی‌توان به عنوان کشوری صادق برای برقراری ارتباط دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی و... بازشناخت.در واقع اختلاف میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، اختلافی ایت که از تفاوت ماهیت این دو نشأت گرفته است. ایران به عنوان کشوری که به دنبال استقلال و حفظ تمامیت ارضی خود سال‌ها است در حال تلاش و مجاهدت است و آمریکا به عنوان کشوری که داعیه‌ی نظم نوین جهانی و حاکمیت بر تمام جهان را دارد نمی‌توانند ارتباطی منطقی و پایدار داشته باشند، مگر اینکه یکی از این دو کشور از آرمان‌ها و در واقع ماهیت خود دست کشیده و تغییر ماهوی پیدا کند.,
- فتنه 88
, - فتنه 88, - فتنه 88,
فتنه‌ی 88 ثمره‌ی توطئه‌ی همه‌جانبه و بسیار برنامه‌ریزی شده‌ی دشمنان انقلاب و نظام و برخی ندانم‌کاری‌ها و خیانت‌های داخلی بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 بود.اختلافات داخلی به وجود آمده در سال 88 می‌توانست با تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب بسیار آرام‌تر و با سرعت بیشتری خاتمه یابد ولی متاسفانه تخطی برخی از جریانات داخلی از فرامین معظم‌له و عدم تمکین از قوانین کشور می‌رفت که به تهدیدی جدی برای نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل گردد که بحمدالله باز هم با تیزهوشی و بیدارگری رهبر انقلاب خاتمه یافته و امنیت و آرامش به کشور باز گردید.
, فتنه‌ی 88 ثمره‌ی توطئه‌ی همه‌جانبه و بسیار برنامه‌ریزی شده‌ی دشمنان انقلاب و نظام و برخی ندانم‌کاری‌ها و خیانت‌های داخلی بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 بود.اختلافات داخلی به وجود آمده در سال 88 می‌توانست با تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب بسیار آرام‌تر و با سرعت بیشتری خاتمه یابد ولی متاسفانه تخطی برخی از جریانات داخلی از فرامین معظم‌له و عدم تمکین از قوانین کشور می‌رفت که به تهدیدی جدی برای نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل گردد که بحمدالله باز هم با تیزهوشی و بیدارگری رهبر انقلاب خاتمه یافته و امنیت و آرامش به کشور باز گردید.,
- لرستان در بهارستان:
, - لرستان در بهارستان:, - لرستان در بهارستان:,
لرستان را بحق می‌توان گم‌نام ترین استان کشور در صحن بهارستان دانست. تغییر مداوم نمایندگان و عدم ثبات در معرفی نمایندگان مردم به این نهاد عالی قانونگذاری، انتخاب نمایندگان ضعیف و فاقد شرایط لازم و کافی برای نمایندگی سبب شده است که سطح تأثیرگذاری نمایندگان این خطه در  روند تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی بسیار پایین بوده و این خود بیشترین لطمه را به اقتصاد و روند توسعه و پیشرفت استان زده است.نمایندگان استان لرستان در طول ادوار مجلس جز در چند مورد خاص هرگز نتوانسته‌اند نماد مناسبی از هویت و استعدادهای نهفته در این سرزمین باشند.
, لرستان را بحق می‌توان گم‌نام ترین استان کشور در صحن بهارستان دانست. تغییر مداوم نمایندگان و عدم ثبات در معرفی نمایندگان مردم به این نهاد عالی قانونگذاری، انتخاب نمایندگان ضعیف و فاقد شرایط لازم و کافی برای نمایندگی سبب شده است که سطح تأثیرگذاری نمایندگان این خطه در  روند تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی بسیار پایین بوده و این خود بیشترین لطمه را به اقتصاد و روند توسعه و پیشرفت استان زده است.نمایندگان استان لرستان در طول ادوار مجلس جز در چند مورد خاص هرگز نتوانسته‌اند نماد مناسبی از هویت و استعدادهای نهفته در این سرزمین باشند. ,
چالش‌هایی همچون طایفه‌گرایی، بداخلاقی سیاسی و انتخاباتی، خرید و فروش رای، تبلیغات مسموم و ... سبب شده‌اند که نمایندگان شایسته و لایق کرسی بهارستان هرگز نتوانند خود را آنگونه که لازم است به جامعه معرفی نموده و به عنوان نمایندگان مردم در مجلس صاحب کرسی شوند.بنده امیدوارم مردم فهیم خرم‌آباد و بخش‌های تابعه با درک بالا از اهمیت مجلس و با در نظر داشتن معیارهای منطقی دست به انتخاب نمایندگان خود زده و آفت‌های فراروی یک انتخاب صحیح را برای همیشه از میان بردارند.
, چالش‌هایی همچون طایفه‌گرایی، بداخلاقی سیاسی و انتخاباتی، خرید و فروش رای، تبلیغات مسموم و ... سبب شده‌اند که نمایندگان شایسته و لایق کرسی بهارستان هرگز نتوانند خود را آنگونه که لازم است به جامعه معرفی نموده و به عنوان نمایندگان مردم در مجلس صاحب کرسی شوند.بنده امیدوارم مردم فهیم خرم‌آباد و بخش‌های تابعه با درک بالا از اهمیت مجلس و با در نظر داشتن معیارهای منطقی دست به انتخاب نمایندگان خود زده و آفت‌های فراروی یک انتخاب صحیح را برای همیشه از میان بردارند.,
- کاندیدای اصلح:
, - کاندیدای اصلح:, - کاندیدای اصلح:,
کاندیدای اصلح؛کاندیدایی است با توان و تجربه‌ی مدیریتی بالا، قدرت تأثیرگذاری فراوان، بیان شیوا، شناخت عمیق و کلی از حوزه‌ی انتخابیه، مومن به ارزش‌های اسامی و ملتزم به آرمان‌های انقلاب، مقتدر و بصیر و با دانش و مهارت ادراکی از فرصت‌ها و چالش‌های فراروی حوزه‌ی انتخابیه خود.
, کاندیدای اصلح؛کاندیدایی است با توان و تجربه‌ی مدیریتی بالا، قدرت تأثیرگذاری فراوان، بیان شیوا، شناخت عمیق و کلی از حوزه‌ی انتخابیه، مومن به ارزش‌های اسامی و ملتزم به آرمان‌های انقلاب، مقتدر و بصیر و با دانش و مهارت ادراکی از فرصت‌ها و چالش‌های فراروی حوزه‌ی انتخابیه خود.,
- مردم
, - مردم, - مردم,
هویت بخش به همه‌ی مفاهیمی همچون مجلس، دولت، مسئولان، وطن، خاک و... . مردم همه چیز این سرزمین هستند.
, هویت بخش به همه‌ی مفاهیمی همچون مجلس، دولت، مسئولان، وطن، خاک و... . مردم همه چیز این سرزمین هستند.,
- انتخابات 7 اسفندتجلی‌گاه مردم‌سالاری دینی که انشا‌ءالله هرآنچه که خیر و صلاح مردم است در این روز اتفاق خواهد افتاد.
, - انتخابات 7 اسفندتجلی‌گاه مردم‌سالاری دینی که انشا‌ءالله هرآنچه که خیر و صلاح مردم است در این روز اتفاق خواهد افتاد., - انتخابات 7 اسفند,
- آقای ملکشاهی راد خادم مردم
, - آقای ملکشاهی راد خادم مردم, - آقای ملکشاهی راد,
 انتهای پیام/
,  انتهای پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه