امام جمعه سمیرم:
مردم همواره مدافع جدی انقلاب، نظام و رهبری هستند
امام جمعه سمیرم با اشاره به اینکه مردم ما همواره در مقاطع حساس در صحنه حضور داشته اند، گفت: مردم ما همواره مدافع جدی انقلاب، نظام و رهبری هستند و بیشک در انتخابات هفتم اسفندماه نیز برای بار دوم ولایت مداری و انقلابی بودن خود را نشان میدهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سمنا، حجت الاسلام حسین رجایی پور با اشاره به اینکه مردم ما همواره در مقاطع حساس در صحنه حضور داشته اند، گفت: مردم ما همواره مدافع جدی انقلاب، نظام و رهبری هستند و بیشک در انتخابات هفتم اسفندماه نیز برای بار دوم ولایت مداری و انقلابی بودن خود را نشان میدهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا،,وی فزود: به تعبیر زیبای رهبر معظم انقلاب، حضور در انتخابات به منزله بیعت با پیامبر(ص) است و این مساله نشان دهنده اهمیت و ضرورت حضور در پای صندوق های رای در نظام مردم سالاری دینی است.
,امام جمعه سمیرم همچنین انتخابات را مظهر اقتدار ملی و پشتوانه مهم کشور در بحرانهای گوناگون توصیف و ابراز امیدواری کرد: با حضور حماسی و حداکثری مردم در انتخابات، شاهد شکل گیری دو مجلس قوی خبرگان رهبری و شورای اسلامی باشیم که پشتوانه مهم نظام و رهبری باشند.
,رجایی پور گفت: در نظام جمهوری اسلامی انتخابات یکی از نکات مهم مردم سالاری دینی اسست لذا توصیه به همه به حضور حداکثری با یک حضور حماسی است و باید انتخاب با بصیرت و آگاهی باشد تا این انتخابات در راستای استحکام نظام اسلامی قرار گیرد.
,وی با اشاره به ویژگی های فرد اصلح گفت: فردی را باید انتخاب کرد که مدیر،مدبر ،عادل ،انقلابی، حافظ خون شهدا و آرمان ها باشد و به سمت وحدت و ولایت فقیه حرکت کنند و اگر چنین انتخابی انجام شود انقلاب پایدارو مجلس مجلس مدرس وار خواهد بود و در غیر این صورت به فرموده مقام معظم رهبری اگر بد انتخاب کنیم بدی آن به خودمان باز خواهد گشت.
,امام جمعه سمیرم با دعوت از مردم برای حضور در انتخابات هفتم اسفند ماه گفت: همه مردم مومن و بصیر ایران اسلامی به خصوص مردم شهرستان شهید پرور و انقلابی سمیرم با بصیرت در روز جمعه اول وقت با نیت قربت الا الله به پای صندوق های رای رفته و وظیفه خود را به خوبی انجام دهند.
,وی با اشاره به انتخابات مهم مجلس خبرگان نیز گفت: مجلس خبرگان اهمیتش به مراتب بیشتر از مجلس شورا اسلامی است زیرا تصمیم خبرگان در مورد سکاندار این انقلاب است و مجلس شورای اسلامی در مورد بدنه انقلاب تصمیم می گیرد و بنابراین اگر ناخدای کشتی فردی خوب وبصیر باشد اگر هم افرادی که داخل کشتی نشسته اند بخواهند بد عمل کنند این ناخدا می تواند کشتی را به سلامت به ساحل برساند.
,رجایی پور گفت: انتخابات خبرگان بسیار مهم است و توصیه می کنم به مردم عزیز به کسی رای دهند که گروهی اصلح و متدین آنان را تایید کرده باشند که می توان به بهترین آنان که جامعه مدرسین حوزه قم هستند و اعظم آنان مرجع و مجتهد و میلیون ها مقلد دارند اشاره کرد و باید به نظر این آقایان تکیه کنیم و انتخاب خود را انجام دهیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه