شهردار تبریز:

شهرداری تبریز محل بحث‌های سیاسی و جناحی نیست

شهرداری تبریز محل بحث‌های سیاسی و جناحی نیست
شهردار تبریز گفت: شهرداری، محل بحث‌های سیاسی و جناحی نیست، بر همین اساس این مجموعه، بدون تاثیرپذیری از هیجانات خاص این دوره، تمرکز خود را معطوف برنامه‌های خدمتگزاری در آستانه نوروز ساخته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل تبریزبیدار، صادق نجفی در حاشیه بازدید از پروژه تقاطع غیرهمسطح شهیدان ابراهیمی (تقاطع گلکار) اظهار داشت: اهداف اجرایی شهر باید در دو حوزه مربوط به شهروندان تبریزی و مسافران نوروزی از انسجام لازم برخوردار باشد، به همین منظور مناطق شهرداری، سازمان‌ها و سایر بخش‌های زیرمجموعه، در صورت لزوم باید با افزایش ساعات کاری، در خدمت شهروندان باشند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

وی متذکر شد: برنامه‌های نوروزی امسال، آزمونی دشوار و مهم برای چشم‌انداز گردشگری ۲۰۱۸ خواهد بود.
 

,
,

نجفی بر لزوم تکمیل هرچه سریع‌تر طرح‌های عمرانی و خدماتی تاکید کرد و اظهار داشت: پروژه‌های اجرایی در آستانه نوروز باید هرچه سریع‌تر اتمام شود، همچنین کارگاه‌های عمرانی باید به طریقی بسترسازی شوند که در آستانه نوروز، لطمه‌ای به جلوه‌های ظاهری شهر وارد نشود.
 

,
,

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود، انتخابات هفتم اسفند را نماد بارز اداره شهروندی در مسیر اعتلا و توسعه جامعه دانست و خاطرنشان کرد: شهرداری تمام ظرفیت‌ها و بسترهای خود را در خدمت برگزاری انتخابات پرشور و تبلیغات اصولی نامزدهای مختلف قرار داده‌است.
 

,
,

وی در عین حال تاکید کرد: بارها تاکید کرده‌ایم که شهرداری، محل بحث‌های سیاسی و جناحی نیست، بر همین اساس این مجموعه، بدون تاثیرپذیری از هیجانات خاص این دوره، تمرکز خود را معطوف برنامه‌های خدمتگزاری در آستانه نوروز ساخته است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه