با هوشیاری عوامل انتظامی و اطلاعاتی/
عوامل حمل و توزیع برنج در مشگینشهر توقیف شدند
تعدادی از عوامل تولید و حمل و توزیع برنج و ... توسط عوامل انتظامی و اطلاعاتی دستگیر و ضمن اعتراف صریح به گستردگی این اقدام ناجوانمردانه و اقرار به انتساب و استخدام خود در ستاد کاندیدای کانون ثروت کرده و از این عمل خود اظهار پشیمانی و ندامت کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکینرسا، پس از آنکه یکی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی علیرغم هزینه های چند میلیاردی و توزیع گونیهای برج ( که در درون گونی ها یک جلد قرآن نیز گذاشته شده بود) و توزیع روغن و پول و ... تشکیل ائتلاف و غیره از جلب رای مردم اساسا ناامید شده است در اقدامی غیر اخلاقی و غیر قانونی و غیر مدنی و ناجوانمردانه با صرف صدها میلیون تومان از ثروت نامشروع خود به جعل و تولید و توزیع فله ای و گسترده سی دی جعلی و شب نامه روی آورده است که هدف آن صرفا تخریب شخصیت چهره ملی انتخابات مشکینشهر میباشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکینرسا,,
ضمن تشکر از هوشیاری و معرفت مردم مشکینشهر لازم به ذکر است خوشبختانه تعدادی از عوامل تولید و حمل و توزیع این محصولات توسط عوامل انتظامی و اطلاعاتی دستگیر شده و ضمن اعتراف صریح به گستردگی این اقدام ناجوانمردانه و اقرار به انتساب و استخدام خود در ستاد کاندیدای کانون ثروت، انتخابات مشکینشهر از این عمل خود اظهار پشیمانی و ندامت کرده اند.
,,
ضمنا برابر اطلاعات رسیده دیشب دو خاور بار گونی برنج (که در درون هرگونی یک جزو قران نیز گذاشته شده است) که به منظور توزیع بین خانواده فقرا برای جمع آوری آرا به انباری در شهر قصابه ارسال شده بوده با هوشیاری و اطلاع رسانی به موقع مردم شهر قصابه توقیف شده است.
,,
افرین به هوشیاری مردم مشکین شهر
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه