اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک مقام بانکی پاکستان:

اسلام آباد تحریم بانکهای ایرانی را لغو کرد

اسلام آباد تحریم بانکهای ایرانی را لغو کرد
یک مقام ارشد بانکی پاکستان اعلام کرد: بانک مرکزی پاکستان بعد از گذشت ۴ سال، تحریم بانکهای ایرانی را لغو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روزنامه «پاکستان»، یکی از مقامات ارشد بانکی پاکستان گفت: بانک پاکستان بعد از گذشت ۴ سال تحریم علیه بانکهای ایرانی را لغو کرد. با لغو شدن این تحریم  «ال سی» (اعتبار نامه بانکی) برای تجارت با ایران به راحتی باز می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی در ادامه افزود: بعد از اعمال تحریم بانکی علیه ایران و فشار قدرتهای جهانی، حجم مبادلات تجاری ایران و پاکستان تا میزان زیادی کاهش یافته بود و تمام مبادلات تجاری دو کشور از طریق دبی انجام می شد.

«سراج الدین قاسم تیلی» رئیس سابق یکی از اتاق های بازرگانی در کراچی گفت: بعد از لغو شدن این تحریم توسط بانک مرکزی پاکستان هیچگونه مانعی در راه روابط تجاری ایران و پاکستان وجود نخواهد داشت. روابط تجاری دو کشور بیش از پیش رونق می یابد و حجم مبادلات تجاری نیز به میلیاردها دلار خواهد رسید.

لازم به ذکر است دو روز پیش سخنگوی بانک مرکزی پاکستان اعلام کرد: با توجه به اینکه دولت اسلام آباد تحریمهای اتخاذ شده علیه ایران را لغو کرده است، شرکتها و سازمانهای ایران و پاکستان می توانند به راحتی با هم مبادلات تجاری داشته باشند و به بانکهای پاکستانی اجازه داده می شود با بانکهای ایرانی مبادلات پولی را به آسانی انجام دهند.

وی در ادامه افزوده است: بعد از صدور احکام مربوطه، بانکهای پاکستانی اجازه خواهند یافت در نقل و انتقال پول با بانکهای ایرانی همکاری داشته باشند و تجار دو کشور به آسانی بتوانند مبادلات پولی و ارزی خود را از طریق بانکهای دو کشور به آسانی انجام دهند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه