بیانیه سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر؛
انتخابات، میدان جنگ علیه فتنه ها و موریانه ها است
ملت غیور ایران اسلامی! باری دیگر میدان جنگی عظیم، شما را به حضور برای نبرد با فتنه ها و نفوذ موریانه ها می طلبد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها" به مناسبت فرارسیدن هفتم اسفندماه، روز انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر، بیانیه ای به شرح زیر صادر کرده است:
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها" به مناسبت فرارسیدن هفتم اسفندماه، روز انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر، بیانیه ای به شرح زیر صادر کرده است:, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها" به مناسبت فرارسیدن هفتم اسفندماه، روز انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر، بیانیه ای به شرح زیر صادر کرده است:, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "منبری ها" به مناسبت فرارسیدن هفتم اسفندماه، روز انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر، بیانیه ای به شرح زیر صادر کرده است:, "منبری ها",بسم الله الرحمن الرحیم
, بسم الله الرحمن الرحیم, بسم الله الرحمن الرحیم, بسم الله الرحمن الرحیم,جنگ باشد یا نباشد، مبارزه تمامی ندارد... شهید آوینی
, جنگ باشد یا نباشد، مبارزه تمامی ندارد... شهید آوینی, جنگ باشد یا نباشد، مبارزه تمامی ندارد... شهید آوینی, جنگ باشد یا نباشد، مبارزه تمامی ندارد... شهید آوینی,ملت غیور ایران اسلامی! باری دیگر میدان جنگی عظیم، شما را به حضور برای نبرد با فتنه ها و نفوذ موریانه ها می طلبد.
, ملت غیور ایران اسلامی! باری دیگر میدان جنگی عظیم، شما را به حضور برای نبرد با فتنه ها و نفوذ موریانه ها می طلبد., ملت غیور ایران اسلامی! باری دیگر میدان جنگی عظیم، شما را به حضور برای نبرد با فتنه ها و نفوذ موریانه ها می طلبد., ملت غیور ایران اسلامی! باری دیگر میدان جنگی عظیم، شما را به حضور برای نبرد با فتنه ها و نفوذ موریانه ها می طلبد.,دشمنی تا بن دندان مسلح، چشم طمع خود را به کرسی های مجالس مقدس این انقلاب دوخته است تا شاید آرزوی دیرینه خود را در این بحبوحه زمانی تحقق بخشند و با نفوذ در این مراکز مهم تصمیم سازی و تصمیم گیری، ریشه نظام اسلامی را متزلزل سازد.
, دشمنی تا بن دندان مسلح، چشم طمع خود را به کرسی های مجالس مقدس این انقلاب دوخته است تا شاید آرزوی دیرینه خود را در این بحبوحه زمانی تحقق بخشند و با نفوذ در این مراکز مهم تصمیم سازی و تصمیم گیری، ریشه نظام اسلامی را متزلزل سازد., دشمنی تا بن دندان مسلح، چشم طمع خود را به کرسی های مجالس مقدس این انقلاب دوخته است تا شاید آرزوی دیرینه خود را در این بحبوحه زمانی تحقق بخشند و با نفوذ در این مراکز مهم تصمیم سازی و تصمیم گیری، ریشه نظام اسلامی را متزلزل سازد., دشمنی تا بن دندان مسلح، چشم طمع خود را به کرسی های مجالس مقدس این انقلاب دوخته است تا شاید آرزوی دیرینه خود را در این بحبوحه زمانی تحقق بخشند و با نفوذ در این مراکز مهم تصمیم سازی و تصمیم گیری، ریشه نظام اسلامی را متزلزل سازد.,به همین سبب امروز دو تکلیف بزرگ الهی بر دوش تک تک ما ملت همیشه بیدار قرار گرفته است تا هم با حضوری حداکثری و هم با انتخابی شایسته حماسه سیاسی دیگری رقم بزنیم.
, به همین سبب امروز دو تکلیف بزرگ الهی بر دوش تک تک ما ملت همیشه بیدار قرار گرفته است تا هم با حضوری حداکثری و هم با انتخابی شایسته حماسه سیاسی دیگری رقم بزنیم., به همین سبب امروز دو تکلیف بزرگ الهی بر دوش تک تک ما ملت همیشه بیدار قرار گرفته است تا هم با حضوری حداکثری و هم با انتخابی شایسته حماسه سیاسی دیگری رقم بزنیم., به همین سبب امروز دو تکلیف بزرگ الهی بر دوش تک تک ما ملت همیشه بیدار قرار گرفته است تا هم با حضوری حداکثری و هم با انتخابی شایسته حماسه سیاسی دیگری رقم بزنیم.,امروز که دشمن با تمام توان به صحنه آمده تا مهره های موافق خود را بر بدنه کشور وارد سازد و همچنین در صورت عدم موفقیت خویش، جوی را بر فضای انتخابات حاکم نماید که درون مایه آن سالم نبودن انتخابات است، حکم الهی و شرعی آن هست که همه اقشار جامعه، زن و مرد؛ پیر و جوان؛ دانشجو و طلبه و کسبه و مدرسین و همه و همه با تمام توان به پای صندوق های رای بیایند و با نیت قربت الی الله و ذکر الله اکبر به کاندیدای مورد اعتماد خود رای بدهند و به دشمنان قسم خورده اسلام بفهمانند که به کشور و خدمتگزاران آن اعتماد دارند.
, امروز که دشمن با تمام توان به صحنه آمده تا مهره های موافق خود را بر بدنه کشور وارد سازد و همچنین در صورت عدم موفقیت خویش، جوی را بر فضای انتخابات حاکم نماید که درون مایه آن سالم نبودن انتخابات است، حکم الهی و شرعی آن هست که همه اقشار جامعه، زن و مرد؛ پیر و جوان؛ دانشجو و طلبه و کسبه و مدرسین و همه و همه با تمام توان به پای صندوق های رای بیایند و با نیت قربت الی الله و ذکر الله اکبر به کاندیدای مورد اعتماد خود رای بدهند و به دشمنان قسم خورده اسلام بفهمانند که به کشور و خدمتگزاران آن اعتماد دارند., امروز که دشمن با تمام توان به صحنه آمده تا مهره های موافق خود را بر بدنه کشور وارد سازد و همچنین در صورت عدم موفقیت خویش، جوی را بر فضای انتخابات حاکم نماید که درون مایه آن سالم نبودن انتخابات است، حکم الهی و شرعی آن هست که همه اقشار جامعه، زن و مرد؛ پیر و جوان؛ دانشجو و طلبه و کسبه و مدرسین و همه و همه با تمام توان به پای صندوق های رای بیایند و با نیت قربت الی الله و ذکر الله اکبر به کاندیدای مورد اعتماد خود رای بدهند و به دشمنان قسم خورده اسلام بفهمانند که به کشور و خدمتگزاران آن اعتماد دارند., امروز که دشمن با تمام توان به صحنه آمده تا مهره های موافق خود را بر بدنه کشور وارد سازد و همچنین در صورت عدم موفقیت خویش، جوی را بر فضای انتخابات حاکم نماید که درون مایه آن سالم نبودن انتخابات است، حکم الهی و شرعی آن هست که همه اقشار جامعه، زن و مرد؛ پیر و جوان؛ دانشجو و طلبه و کسبه و مدرسین و همه و همه با تمام توان به پای صندوق های رای بیایند و با نیت قربت الی الله و ذکر الله اکبر به کاندیدای مورد اعتماد خود رای بدهند و به دشمنان قسم خورده اسلام بفهمانند که به کشور و خدمتگزاران آن اعتماد دارند.,ملت شهیدپرور انقلاب اسلامی ایران! امروز چشم امید امام(ره) و شهدای گرانقدر به شما دوخته شده است تا با حضور حماسی خود باز هم نهال انقلاب را آبیاری نمایید و دست فتنه گران و متجاوزین را از این آب و خاک کوتاه نمایید.
, ملت شهیدپرور انقلاب اسلامی ایران! امروز چشم امید امام(ره) و شهدای گرانقدر به شما دوخته شده است تا با حضور حماسی خود باز هم نهال انقلاب را آبیاری نمایید و دست فتنه گران و متجاوزین را از این آب و خاک کوتاه نمایید., ملت شهیدپرور انقلاب اسلامی ایران! امروز چشم امید امام(ره) و شهدای گرانقدر به شما دوخته شده است تا با حضور حماسی خود باز هم نهال انقلاب را آبیاری نمایید و دست فتنه گران و متجاوزین را از این آب و خاک کوتاه نمایید., ملت شهیدپرور انقلاب اسلامی ایران! امروز چشم امید امام(ره) و شهدای گرانقدر به شما دوخته شده است تا با حضور حماسی خود باز هم نهال انقلاب را آبیاری نمایید و دست فتنه گران و متجاوزین را از این آب و خاک کوتاه نمایید.,پس وعده سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر و شما ملت بزرگ، فردا پای صندوق های رأی تا با هر رای خود باز همچون گذشته دشمن را زیر پا بگذاریم و سهم خود را در این انقلاب و ولایت مداری بپردازیم که همانا پیروزی با صالحین است./ انتهای پیام
, پس وعده سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر و شما ملت بزرگ، فردا پای صندوق های رأی تا با هر رای خود باز همچون گذشته دشمن را زیر پا بگذاریم و سهم خود را در این انقلاب و ولایت مداری بپردازیم که همانا پیروزی با صالحین است./ انتهای پیام, پس وعده سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر و شما ملت بزرگ، فردا پای صندوق های رأی تا با هر رای خود باز همچون گذشته دشمن را زیر پا بگذاریم و سهم خود را در این انقلاب و ولایت مداری بپردازیم که همانا پیروزی با صالحین است./ انتهای پیام, پس وعده سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان بوشهر و شما ملت بزرگ، فردا پای صندوق های رأی تا با هر رای خود باز همچون گذشته دشمن را زیر پا بگذاریم و سهم خود را در این انقلاب و ولایت مداری بپردازیم که همانا پیروزی با صالحین است./ انتهای پیام]
ارسال دیدگاه