آغاز تحویل صندوق های اخذ رای به نمایندگان فرماندار در عجب شیر

آغاز تحویل صندوق های اخذ رای به نمایندگان فرماندار در عجب شیر
فرآیند تحویل صندوق های اخذ رای در شهرستان عجب شیر با حضور هیات نظارت و نمایندگان فرماندار در محل فرمانداری آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، ابراهیم طاهری ، صبح روز جمعه در حاشیه تحویل صندوق های اخذ رای به نمایندگان فرماندار که در محل فرمانداری در حال انجام است، با قدردانی از مردم شهرستان عجب شیربه دلیل صبر و حوصله ای که در ایام انتخابات نشان دادند، اظهار کرد: با حضور هیات نظارت و بازرسین تحویل صندوق های اخذ رای به نمایندگان فرماندار از دقایقی پیش آغاز شده است.
وی با بیان اینکه امیدواریم انتخابات خوبی را از 8 صبح  امروز( 7 اسفند) در شعب اخذ رای با حضور پرشکوه مردم داشته باشیم، گفت: از 23کاندیدای مجلس شورای اسلامی در شهرستان عجب شیر دوکاندیدا انصراف دادند که تعداد آنان به 21نفر رسیده است.
طاهری با اشاره به اینکه در مجموع 148صندوق اخذ رأی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شهرستان عجب شیر در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: از این تعداد 74 صندوق اخذ رای برای مجلس شورای اسلامی و 74 صندوق اخذ رای برای مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شده است.
وی همچنین خاطر نشان کرد: تمامی آموزش های لازم برای هر چه بهتر برگزار کردن انتخابات برای عوامل اجرایی شعب اخذ رای اعم از نمایندگان فرماندار ، هیئت بازرسی، اعضای شعب، کاربران و پشتیبانی عوامل اجرایی سر صندوق انجام گرفته است.
طاهری با بیان اینکه تعرفه های انتخابات نیز به تمام صندوق های شهرستان عجب شیر تحویل داده شده است، افزود: امیدواریم با کمک همه دستگاه‌ها و سازمان های درگیر انتخابات و مردم فهیم شهرستان عجب شیر انتخاباتی با حضور حداکثری و سالم برگزار کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر ,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه