در رقابت های قهرمانی کشور؛
درخشش دانش آموز سنندجی در مسابقات ژیمناستیک کشور با کسب سه مدال طلا
پدرام زاهدی دانش آموز ژیمناستیک کار سنندجی با درخشش در رقابت های قهرمانی کشور، چشم ها را به خود خیره کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوای آبیدر، "پدرام زاهدی" دانش آموز با استعداد سنندجی که در مسابقات مختلف موفقیت های فراوانی را به دست آورده در رقابت های اخیر نیز که در تهران برگزار شد، با ارائه نمایش دیدنی در حرکات زمینی،خرک حلقه و بیشترین امتیازات را از آن خود کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای آبیدر,,
زاهدی در این مسابقات و در حرکات زمینی حریفان خود از تهران و البرز را پشت سرگذاشت و مدال خوش رنگ طلا را بر گردن آویخت، در خرک حلقه نیز با پیشی گرفتن از ژیمناست های تهران و آذربایجان شرقی کسب دومین مدال طلایش را جشن گرفت.
,,
این ورزشکار موفق سومین مدال طلای خود -که به مراتب با ارزش تر و مهم تر است- را در بخش قهرمان قهرمانان به دست آورد به این شکل که در مجموع امتیازات رقابت های اسباب شش گانه با کسب بیشترین امتیاز به این مدال خوش رنگ رسید.
,,
در این مسابقات 52 ژیمناست شاخص کشور برای پوشیدن پیراهن تیم ملی با هم مصاف کردند که با توجه به موفقیت های زاهدی، وی از شانس های عضویت در تیم ملی جوانان خواهد بود.
,,
پدرام زاهدی دانش آموز دبیرستان خوارزمی است که زیر نظر امید شیخ احمدی مربی شناخته شده سنندجی به تمرین می پردازد.
,,
در مسابقات قهرمانی کشور آرمین دوستی و میلاد محمدی دیگر اعضای تیم کردستان بودند که امید شیخ احمدی و سامان یاوری و فریبرز یخچالی نیر به عنوان مربیان و سرپرست آنان را همراهی می گردند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه